Bicicleta fitness multifunctionala DHS 3802 review

  • Rezistenta
    (4.4)
  • Tipuri de exercitii
    (4.5)
  • Pret
    (4.3)
4.4

Programul foarte incarcat si petrecerea timpului in fata calculatorului face ca tot mai multe persoane sa aiba probleme cu greutatea. Lipsa activitatii fizice poate insa avea urmari grave chiar si asupra sanatatii persoanelor tinere. Chiar daca timpul nu va permite sa mergeti la sala sau sa practicati diferite sporturi exista totusi o solutie. Achizitia unui aparat de fitness va va permite sa faceti exercitii pentru diferite tipuri de muschi chiar in livingul sau dormitorul vostru. Pretul acestor aparate a scazut mult in ultima perioada astfel ca veti putea gasi un model performant fara sa cheltuiti prea mult bani. In continuare va vom prezenta o bicicleta de fitness multifunctionala care are un raport excelent calitate/pret.

=> Vezi si: Topul celor mai bune biciclete de fitness

Bicicleta fitness multifunctionala DHS 3802

Bicicleta multifunctionala

DHS 3802 este o bicicleta eliptica multifunctionala cu un design modern de culoare gri cu insertii verzi. Bicicleta este destul de voluminoasa, avand o lungime de 80 cm, o latime de 55 cm si o inaltime de 114 cm astfel ca va trebui sa ii gasiti un spatiu pentru utilizare si depozitare. Greutatea de 36.6 Kg este destul de ridicata, insa se va putea transporta destul de usor cu ajutorul rotilor situate in partea din fata a bicicletei.

Bicicleta fitness DHS 3802

Utilizare facila

Bicileta se poate folosi atat in picioare, caz in care veti face exercitii care simuleaza mersul folosind atat picioarele cat si bratelee, cat si stand asezati lucrand doar diferitele grupe de muschi de la picioare. Greutatea maxima a persoanei care poate utiliza bicicleta este de 110 Kg iar nivelul de pregatire trebuie sa fie cel putin intermediar.

Functii si tehnologii

Bicicleta are un afisaj electronic unde veti putea vedea anumite informatii precum timpul de cand ati inceput exercitiul, distanta parcursa, viteza de deplasare sau caloriile pe care le-ati consumat in timpul exercitiului. Exista si o functie de afisare a pulsului insa aceasta va putea fi folosita numai atunci cand faceti exercitii in picioare.

Scaunul bicicletei are un sistem reglabil pe inaltime in timp ce rezistenta la pedalare se regleaza manual cu ajutorul unui buton rotativ, neputand insa alege anumite trepte de dificultate. Roata metalica are numai un singur sens de pedalare insa cureaza are o transmitere foarte buna care asigura o silentiozitate buna chiar si la viteze mai mari.

In partea din fata a bicicletei veti gasi si un suport cu patru gantere de 2 si 3 Kg pe care le veti putea folosi la diverse exercitii pentru umeri, spate sau maini. Pentru ca bicicleta sa nu scartie va trebui sa strangeti foarte bine suruburile la montare si sa le verificati din nou o data la cateva luni.

Concluzii

In concluzie, DHS 3802 este o bicileta eliptica multifunctionala cu care puteti face diferite tipuri de exercitii care va vor ajuta sa slabiti si sa va mentineti in forma. Silentiozitatea, functiile afisate precum si cele 4 gantere sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.