Bicicleta Fitness Techfit R470 review

  • Utilizare
    (4.8)
  • Functii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Techfit R470 este o bicicleta orizontala din materiale de calitate cu 8 trepte de dificultate si un display digital cu 5 functii. Scaunul cu ajustabil, senzorii de puls integrati in manere si franarea magnetica sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat aceasta bicicleta de fitness produsa de Techfit. 

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Stilul de viata sedentar si alimentatia nesatatoasa fac ca din ce in ce mai multe persoane sa aiba probleme cu greutatea. Daca pe timpul verii tinerii si copiii practica diferite sporturi in aer liber, atunci cand vremea se raceste majoritatea persoanelor renunta la a mai face miscare. Daca aveti un program incarcat care nu va permite sa mergeti la sala, atunci puteti sa va achizitionati o bicicleta de fitness orizontala, verticala sau eliptica. In cele ce urmeaza vom incerca sa va prezentam o bicicleta orizonatala moderna produsa de Techfit.

=> Vezi si: Topul celor mai bune biciclete de fitness

Bicicleta fitness Techfit R470

Bicicleta de fitness orizontala

Techfit R470 este o bicicleta fitness orizontala cu un design elegant de culoare neagra cu inserii rosii si argintii. Bicicleta are dimensiuni de 166 x 72 x 114 cm si are o greutate de 39.4 Kg, insa va putea sa fie transportata destul de usor cu ajutorul celor doua roti aflate in partea din fata. Acest model este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru persoane cu experienta, greutatea maxima suportata fiind de 120 de kilograme.

Utilizare confortabila

Techfit R470 ofera o utilizare confortabila, putand sa fie folosita si de persoanele care doresc sa piarda in greutate dar au probleme cu spatele sau cu articulatiile genunchilor. Scaunul ajustabil are un sezut si un spatar moale iar pe bratele sunt prevazute cu senzori de puls care va ofera informatii in timp real. Bicicleta permite pedalarea in ambele directii, astfel ca veti putea sa lucrati diferite grupe de muschi de la nivelul picioarelor, feselor sau a abdomenului. Acest model dispune de 8 niveluri de rezistenta, selectia facandu-se cu ajutorul unui variator manual aflat in partea laterala a ghidonului. Mecanismul bicicletei utilizeaza un magnet pentru ajustarea rezistentei la pedalare si o volanta cu o greutate de 8 Kg care asigura o rulare uniforma pentru protejarea articulatiilor.

Techfit R470

Meniu si functii

Panoul de control este format dintr-un display digital mare si 3 butoane cu ajutorul carora veti putea sa setati functiile afisate pe ecran. Veti putea astfel sa vedeti informatii cu privire la distanta parcursa, viteza, caloriile consumate, pulsul cardiac sau durata excercitiului. Bicicleta se monteaza destul de usor si are o constructie solida, franarea magnetica asigurand o durata lunga de viata, iar picioarele oferind o sustinere buna care nu permite deplasarea in timpul exercitiilor.

Puncte tari

+ design modern

+ materiale de calitate

+ utilizare confortabila

+ scaun reglabil

+ senzori de puls

+ display cu 6 functii

+ franare magnetica

Puncte slabe

– pret destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Techfit R470 este o bicicleta orizontala din materiale de calitate cu 8 trepte de dificultate si un display digital cu 5 functii. Scaunul cu ajustabil, senzorii de puls integrati in manere si franarea magnetica sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat aceasta bicicleta de fitness produsa de Techfit.