Blender Tefal Ultrablend BL935E38 review

  • Putere
    (4.5)
  • Viteze
    (4.5)
  • Eficienta
    (4.4)
4.5

Sumar

Tefal Ultrablend BL935E38 este un blender modern si puternic cu un numar mare de viteze dar sicu programe prestabilite. Cutitele de calitate superioara, bolul din Tritan si numarul mare de rotatii pe minut sunt alte atuuri ale acestui blender premium produs de Tefal.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Fie ca doriti sa mancati mai sanatos si vreti sa va preparati un smoothie de fructe sau va plac supele crema aveti nevoie de un blender performant. Daca va doriti un blender de calitate trebui sa urmariti catevea caracteristici importante precum viteza de rotatie a lamelor, un numar cat mai mare de viteze dar si o dimensiune si o capacitate care sa se potriveasca cu nevoile voastre. Utilizarea facila, calitatea materialelor sau un nivel scazut al zgomotului sunt alte aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere. In continuare va vom prezenta un astfel de blender modern de la Tefal care are reviewuri excelente de la clienti.

Blender Tefal Ultrablend BL935E38 pret

Blender cu afisaj electronic

Tefal Ultrablend BL935E38 este un blender modern de culoare argintie, cu un vas transparent si un display digital. Blenderul are o putere foarte buna de 1500 W astfel ca veti putea marunti chiar si fructe cu coaja mai tare sau cuburi de gheata. Baza blenderului are o forma ergonomica si o aderenta buna astfel ca il veti putea folosi si pe mese sau blaturi cu textura lucioasa.

4 programe si 10 viteze

Acest model de blender are 3 programe prestabilite pentru supa, sorbet si smoothie dar si un program de autocuratare astfel ca nu va trebui sa va chinuiti sa scoateti resurile de alimente dintre lame. Panoul de control are un afisaj digital care este incadrat de 10 butoane pentru pornire/oprire, pentru programele prestabilite sau pentru setarea vitezei sau a timpului de blendare. Tefal Ultrablend BL935E38 beneficiaza de 10 viteze astfel ca veti reusi sa faceti o supa cremoasa sau un smoothie cu o textura extrem de fina foarte usor. La cea mai mare viteza, lamele ajung sa faca 45.000 de rotatii pe minut astfel ca va putea blenda cu usurinta chiar si fructele si legumele mai tari.

Cititi si: alte reviewuri la electrocasnice pentru bucatarie

Tefal Ultrablend BL935E38 pareri

Materiale de calitate

Vasul are o capacitate de 2.9 litri si este din Tritan astfel ca este mai usor si mai rezistent decat plasticul si poate fi spalat si in masina de spalat vase. Cele 6 lame din otel inoxidabil cu actiuni complementare se rotesc la viteze foarte mari pentru a obtine piureuri si supe de pana la 15 ori mai fine in comparatie cu un blender obisnuit. Motorul puternic este facut din materiale de calitate astfel ca va putea fi reparabil pe o durata de 10 ani de la achizitionare.

Puncte forte

+ putere de 1500 W

+ bol rezistent si usor

+ 10 viteze

+ 4 programe prestabilite

+ meniu usor si intuitiv

Puncte slabe

– vasul este putin cam mare astfel ca se va curata mai greu

Concluzii

In concluzie, Tefal Ultrablend BL935E38 este un blender modern si puternic cu un numar mare de viteze dar sicu programe prestabilite. Cutitele de calitate superioara, bolul din Tritan si numarul mare de rotatii pe minut sunt alte atuuri ale acestui blender premium produs de Tefal.