Combina frigorifica Arctic AK60386NFMT++ review

Arctic AK60386NFMT++
Combina frigorifica Arctic AK60386NFMT++

Product Name: Arctic AK60386NFMT++

Product Description: Arctic AK60386NFMT++ este o combina frigorifica cu volum de 386 litri, sistem de racire Full No Frost si eficienta energetica A++.

Brand: Arctic

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Tehnologii si sisteme
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.3

Sumar

Arctic AK60386NFMT++ este o combina frigorifica moderna cu spatii incapatoare si eficienta energetica buna. Nivelul scazut al zgomotului, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani sunt avantaje importante ale acestei combine frigorifice din portofoliul Arctic.

Producatorul autohton Arctic are in portofoliu o gama variata de aparate electrocasnice mari precum combine frigorifice si frigidere, masini de spalat rufe sau vase. In ultimii ani, grupul trucesc care detine Arctic a facut investitii masive care au permis imbunatatirea performantelor aparatelor electrocasnice. In plus, cele mai noi modele produse de Arctic au designuri moderne si finisaje elegante comparabile cu cele ale producatorilor mai cunoscuti precum Beko, Whirlpool sau Electrolux. Un astfel de aparat frigorific cu design elegant este si combina a carei prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Combina frigorifica Arctic AK60386NFMT++

Combina frigorifice eleganta

Arctic AK60386NFMT++ este o combina frigorifica semi incorporabila cu design modern cu unghiuri drepte si usi cu finisaje din inox. Usile au manere orizontale incorporate si sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata in functie de necesitati. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 67 x 202.5 cm iar volumul net total este de 358 litri, din care 215 litri sunt alocati spatiului frigorific si 143 litri celui de congelare.

Compresor cu eficienta energetica buna

Compresorul combinei Arctic AK60386NFMT++ are o eficienta energetica incadrata in clasa A++ asa cum reiese si din denumire, consumul anual de 298 kWh avand un cost estimativ de aproximativ 16.5 lei. Nivelul zgomotului de functionare are o valoare destul de scazuta de 40 dB, ceea ce inseamna ca nu veti fi deranjati chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau livingroom. Acest model utilizeaza sistemul Full No Frost care asigura un nivel optim de umiditate si impiedica formarea ghietii in interior. O alta tehnologie moderna este Air Flow Dual Tech care utilizeaza curenti multidirectionali pentru distribuirea uniforma a aerului rece in cele doua spatii interioare.

Frigider cu rafturi safety glass

Spatiul frigorific este organizat cu 3 rafturi din sticla securizata pe care veti putea pastra o cantitate mare de alimente si care se pot scoate pentru a face loc unor vase mai voluminoase. Compartimentul Garden Fresh situat in partea inferioara asigura un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi mici din plastic unde veti putea pastra sticle, cutii si borcane de diferite marimi. Sistemul de iluminare Eco led asigura o vizibilitate buna in interior iar panoul de control mecanic permite setarea temperaturilor din cele doua spatii.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Arctic AK60386NFMT++

Congelator cu 4 compartimente

Congelatorul este impartit in 4 compartimente cu dimensiuni aproximativ egale unde veti putea pastra atat carne, peste, legume cat si fructe, aluaturi sau deserturi fara ca acestea sa faca schimb de mirosuri si gusturi. Compartimentul superior beneficiaza de functia Fast Freeze care asigura congelarea rapida a alimentelor introduse. Capacitatea de congelare este de 8 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei defectiuni este de 33 ore.

Puncte tari

+ design elegant

+ frigider bine compartimentat

+ congelator spatios

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– panoul de control este mecanic

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, Arctic AK60386NFMT++ este o combina frigorifica moderna cu spatii incapatoare si eficienta energetica buna. Nivelul scazut al zgomotului, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani sunt avantaje importante ale acestei combine frigorifice din portofoliul Arctic.

Manual de utilizare Arctic AK60386NFMT++