Combina frigorifica Daewoo RN-390W review

Daewoo RN-390W
  • Desing
    (4.3)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.2

Sumar

Daewoo RN-390W este o combina frigorifica eleganta, cu spatii bine organizate si un nivel redus al zgomotului. Panoul simplu de control, calitatea buna a materialelor si raportul excelent calitate/pret fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru familiile cu venituri medii sau mici.

Oferta aparatelor frigorifice este foarte variata, astfel ca alegerea unui frigider sau a unei conbine frigorifice bune este destul de dificila, atat pentru modelele mai ieftine cat si pentru cele cu un pret mai ridicat. Daca pentru gama premium, cele mai populare branduri sunt Miele, Bosch, Liebherr sau Electrolux, pentru gama entry-level cele mai apreciate frigidere sau combine frigorifice sunt cele produse de Arctic, Daewoo sau Heinner. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica produsa de Daewoo care ofera un raport excelent intre calitate si pret.

Combina frigorifica Daewoo RN-390W

Combina frigorifica eleganta

Daewoo RN-390W este o combina frigorifica cu un design elegant de culoare alba, cu linii drepte si un decupaj pentru manerul orizontal integrat in usa congelatorului.  Usile au deschidere standard spre dreapta insa sunt reversibile, astfel ca le veti putea modifica in functie de amenajarea spatiului disponibil din bucatarie. Combina frigorifica are dimensiuni de 60 x 60 x 185 cm si un volum total de 312 litri, acest model fiind destinat utilizarii familiilor formate din 2-3 persoane.

Silentiozitate si consum rezonabil

Daewoo RN-390W are un compresor cu un consum energetic anual de 273 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 15 lei. Nivelul zgomotului de 42 dB este unul redus, fiind comparabil cu cel al altor combine frigorifice cu volum similar dar cu preturi mult mai mari.

Spatiu de refrigerare bine organizat

Frigiderul cu volum de 223 de litri este compartimentat cu ajutorul celor trei rafturi din sticla securizata pe care veti putea depozita o cantitate mare de alimente si care se vor putea ajusta pe verticala in functie de necesitati. In partea de jos exista un compartiment Vegetable Case care mentine un nivel optim de temperatura si umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. In plus, cele trei rafturi din plastic de pe usa se vor putea folosi atat pentru sticlele mari cu bauturi cat si pentru recipientele si cutiile mai mici sau pentru suportul de oua. Termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor din frigider si congelator iar becul situat in partea superioara ofera un nivel optim de lumina pentru tot spatiul interior.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Daewoo RN-390W

Congelator spatios

Congelatorul cu volum de 223 de litri este impartit in 3 comparimente aproximativ egale, pe care le veti putea utiliza pentru pastrarea carnii, legumelor si deserturilor fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri.

Puncte tari

+ design elegant alb

+ frigider bine compartimentat

+ usi reversibile

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare eficient

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este cea mai buna

Concluzii

In concluzie, Daewoo RN-390W este o combina frigorifica eleganta, cu spatii bine organizate si un nivel redus al zgomotului. Panoul simplu de control, calitatea buna a materialelor si raportul excelent calitate/pret fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru familiile cu venituri medii sau mici.