Combina frigorifica Daewoo RN-T536RGS review

Daewoo RN-T536RGS
Combina frigorifica Daewoo RN-T536RGS

Product Name: Daewoo RN-T536RGS

Brand: Daewoo

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Daewoo RN-T536RGS este o combina frigorifica moderna cu spatii interioare bine organizate si un consum redus de energie. Panoul de control cu touch, sistemul de iluminare cu LED si nivelul redus al zgomotului sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Daewoo.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul aparatelor frigorifice are o importanta in crestere in ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane alegand designuri moderne si finisaje elegante. Totusi, pe langa designul extern, la alegerea unui frigider sau a unei combine frigorifice va trebui sa tineti cont si de volumul spatiilor interioare, consumul energetic, nivelul zgomotului de functionare sau sistemele si tehnologiile utilizate pentru mentinerea prospetimii alimentelor mai mult timp. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica cu design modern si specificatii tehnice bune care este comercializata sub brandul Daewoo.

Combina frigorifica Daewoo RN-T536RGS

Combina frigorifica eleganta

Daewoo RN-T536RGS este o combina frigorifica cu design elegant, unghiuri drepte si finisaje argintii. Usile au directia de deschidere spre dreapta insa sunt reversivile, putand sa fie modificate in functie de amenajarea spatiului disponibil in bucatarie. Combina are dimensiuni de 59.5 x 68 x 200 cm si un volum net cumulat de 362 litri din care 270 litri sunt alocati spatiului frigorific si 92 litri celui de congelare.

Compresor economic si silentios

Daewoo RN-T536RGS are un compresor cu un consum energetic redus, incadrat in clasa de eficienta energetica A++, cei 254 kWh consumati anual avand un cost lunar estimativ de cel mult 14 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul are si un nivel de zgomot de doar 42 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca spatiile de odihna si relaxare se afla in apropierea bucatariei.

Spatiu frigorific bine compartimentat

Frigiderul este organizat cu ajutorul a doua compartimente aflate in partea inferioara si 2 rafturi din sticla securizata in partea superioara care se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati. Cele doua compartimente mentin un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Pe usa frigiderului exista doua rafturi din plastic pentru sticle, cutii sau borcane si un compartiment pentru lactate unde veti putea sa pastrati iaurturile, branza sau untul. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate bune si contribuie la consumul energetic redus iar in cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor.

Congelator cu 3 compartimente

Congelatorul este compartimentat cu 3 sertare, in care veti putea depozita diferite tipuri de alimente fara ca acestea sa faca schimb de gusturi sau mirosuri. Acest model utilizeaza sistemul Perfect No Frost care impiedica formarea ghetii in congelator, nemafiind necesara desghetarea si curatarea periodica.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Daewoo RN-T536RGS

Panou de control cu touch

Panoul de control cu touch este sistuat in partea superioara a usii frigiderului si permite setarea facila a temperaturii din cele doua spatii interioare sau activarea unor functii optionale precum Eco Mode sau Super Cool. In plus, combina utilizeaza un sistem antibacterian Neutra Fresh care nu permite dezvoltarea microbilor sau a mucegaiului si elimina mirosurile neplacute.

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control extern

+ frigider cu organizare moderne

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem antibacterian

Puncte slabe

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, Daewoo RN-T536RGS este o combina frigorifica moderna cu spatii interioare bine organizate si un consum redus de energie. Panoul de control cu touch, sistemul de iluminare cu LED si nivelul redus al zgomotului sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Daewoo.

Manual de utilizare Daewoo RN-T536RGS