Heinner HC-V270BKWDE++, Combina Frigoririca, 268 litri, Clasa E, Less Frost – Pareri si Review

▷ Heinner HC-V270BKWDE++ Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Heinner HC-V270BKWDE++

Product Name: Heinner HC-V270BKWDE++

Product Description: Heinner HC-V270BKWDE++ este o combina frigorifica cu volum net de 268 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire Less Frost si are un nivel al zgomotului de 40 dB.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Racire si functii
  (3.5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4

Sumar

Heinner HC-V270BKWDE++ este o combina frigorifica eleganta, care dispune de un dozator de apa. Sistemul de iluminare LED, garantia extinsa si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica produsa de Heinner o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.

Pros

+ design modern; + dozator de apa; + sistem de iluminare cu LED; + garantie extinsa de 5 ani; + pret accesibil.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E; – sistemul de racire nu este No Frost.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice au in general preturi mari, insa exisa si modele produse de companii autohtone, care au preturi mai mici. Aceste modele nu au eficienta energetica foarte buna, insa asigura conditii optime de pastrare a alimentelor proaspete si a celor congelate. In plus, modelele mai noi dispun de un design modern, comparabil cu cel al modelelor mai scumpe. Heinner HC-V270BKWDE++ este o astfel de combina frigorifica cu un pret accesibil, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model. 

Combina frigorifica Heinner HC-V270BKWDE++

Heinner HC-V270BKWDE++ – design, volum si dimensiuni

Combina frigoririca Heinner HC-V270BKWDE++ are un design interesant cu finisaje negre si manere incorporate in cele doua usi. Pe usa superioara se afla si dozatorul de apa, care este marcat cu un element decorativ cromat. Usile au deschidere inspre dreapta si sunt reversibile, astfel ca veti putea sa le modificati directia de deschidere destul de usor. Acest model are un volum net de 268 litri din care 184 litri sunt alocati frigiderului si 84 litri congelatorului. 

Un volum mai redus inseamna si dimensiuni mai mici (54 x 59.5 x 170 cm), instalarea putand sa fie facuta si intr-o bucatarie mai ingusta. Alte modele de combine frigorifice cu un volum similar pe care le-am analizat sunt: Heinner HC-V268SE++ sau Heinner HC-N269F+.

Eficienta energetica, zgomot si sistem de racire

Eficienta energetica Heinner HC-V270BKWDE++

Heinner HC-V270BKWDE++ are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul anual comunicat de producator este de 221 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 19 lei. Nivelul zgomotului este de 40 dB, o valoare putin mai mare in comparatie cu alte modele de generatie noua. Sistemul de racire este Less Frost, dezghetarea manual a congelatorului trebuind sa fie facuta mai rar. 

Organizare frigiderului si congelatorului

Heinner HC-V270BKWDE++

Spatiul frigorific are o organizare simpla, cu un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara si trei rafturi din sticla securizata in cea superioara. Pe usa frigiderului se afla dozatorul de apa si trei rafturi din plastic pentru recipientele mai mici. Sistemul de iluminare este tip LED si asigura o vizibilitate buna in intreg frigiderul.

Congelatorul este impartit in trei compartimente, astfel ca veti putea sa depozitati alimentele pe categorii pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare este de 3.9 Kg in 24 de ore, fiind in concordanta cu volumul redus al congelatorului. 

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control mecanic permite modificarea facila a temperaturilor si activarea functiei de congelare rapida, pentru protejarea alimentelor cu o perisabilitate ridicata. Acest model beneficiaza de o garantie extinsa pana la 5 ani prin inscrierea produsului pe site-ul producatorului.

Puncte tari

+ design modern;

+ dozator de apa;

+ sistem de iluminare cu LED;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– sistemul de racire nu este No Frost.

Concluzii

In concluzie, Heinner HC-V270BKWDE++ este o combina frigorifica eleganta, care dispune de un dozator de apa. Sistemul de iluminare LED, garantia extinsa si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica produsa de Heinner o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici. 

button-3