Heinner HC-V270SWDF+, Combina Frigorifica, 268 litri, Clasa F – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Heinner HC-V270SWDF+ - 268 litri, Clasa F, 40 dB, dozator de apa
Combina frigorifica Heinner HC-V270SWDF+

Product Name: Heinner HC-V270SWDF+

Product Description: Heinner HC-V270SWDF+ este o combina frigorifica cu dimensiuni compacte si volum net de 268 litri. Combina are o eficienta energetica incadrata in clasa F si un nivel al zgomotului de 40 dB.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Sisteme si functii
  (4)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4

Sumar

Heinner HC-V270SWDF+ este o combina frigorifica eleganta, cu volum redus si dimensiuni compacte. Dozatorul de apa, garantia extinsa oferita de producator si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestei combina frigorifice comercializate sub brandul Heinner. 

Pros

+ design modern;

+ dozator de apa;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ pret accesibil;

Cons

– eficienta energetica incadrata doar in clasa F;

– sistemul de racire nu este de tip No Frost;

Combinele frigorifice au in general volume generoase, care depasesc 350 de litri pentru cele doua spatii interioare. Exista insa si modele cu volum mai redus, care sunt potrivite pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii. Fiind mai compacte, aceste aparate frigorifice au preturi mai reduse, fiind preferate si de catre persoanele cu venituri medii si mici. Heinner HC-V270SWDF+ este o astfel de combina frigorifica cu un pret accesibil iar in cele ce urmeaza veti gasi o prezentare a acestui model. 

Combina frigorifica Heinner HC-V270SWDF+

Heinner HC-V270SWDF+ – combina frigorifica cu dozator de apa

Combina frigorifica Heinner HC-V270SWDF+ are un design modern, cu finisaje argintii si dozator de apa pe usa frigiderului. Cele doua usi sunt reversibile, directia de deschidere putand sa fie modificata destul de usor. Volumul net al combinei este de doar 268 litri din care 184 litri sunt alocati frigiderului si 84 litri congelatorului. Un volum redus inseamna si dimensiuni compacte (54 x 59.5 x 170 cm), instalarea putand sa fie facuta si intr-o bucatarie mai mica. Alte combine frigorifice cu un pret mai accesibil sunt: Heinner HCNF-V291F+, Heinner HCNF-V291XWDF+, Arctic AK60350M30MT sau Arctic AK60406M40NFMT.

Clasa F de eficienta energetica

Heinner HC-V270SWDF+ are un compresor cu eficienta energetica slaba, consumul anual de 277 kWh fiind incadrat in clasa F (pe o scara de la A la G). Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar aproximativ 18.5 lei. Eficienta energetica nu este singurul aspect negativ al acestui model. Sistemul de racire nu este de tip No Frost, astfel ca va trebui sa dezghetati manual congelatorul periodic, pentru a asigura buna functionare a compresorului. Nivelul zgomotului este de 40 dB, o valoarea putin mai mare decat a altor modele de generatie noua. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HC-V270SWDF+

Compartimentare simpla a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are o compartimentare clasica: un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara si 3 rafturi din sticla securizata in cea superioara. Pe usa frigiderului exista trei rafturi din plastic si rezervorul pentru dozatorul de apa. Sistemul de iluminare este cu led din plafon, vizibilitatea fiind destul de buna pentru intreg frigiderul. Panoul de control mecanic permite modificarea facila a temperaturilor dar si activarea functiei de congelare rapida.

Congelatorul este impartit in 3 sertare, unde veti putea pastra separat carnea, pestele si produsele din carne de legume, fructe si deserturi pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Daca veti cumpara acest model in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantie extinsa de 5 ani prin inscrierea produsului pe site-ul Heinner.

Puncte tari

+ design modern;

+ dozator de apa;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ pret accesibil;

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa F;

– sistemul de racire nu este de tip No Frost;

Concluzii

In concluzie, Heinner HC-V270SWDF+ este o combina frigorifica eleganta, cu volum redus si dimensiuni compacte. Dozatorul de apa, garantia extinsa oferita de producator si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestei combina frigorifice comercializate sub brandul Heinner. 

Tags: