Combina frigorifica Heinner HCNF-M295WA+ review

๐Ÿฅ‡ Heinner HCNF-M295WA+ - Clasa A+, Full No Frost, Iluminare cu led, 40 dB
  • Eficienta energetica
  • Sisteme si functii
  • Calitate/Pret
4.3

Sumar

Heinner HCNF-M295WA+ este o combina frigorifica cu design elegant si spatii interioare bine organizate. Sistemul de iluminare cu LED, tehnologia Full No Frost si nivelul scazut al zgomotului sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice comercializate sub brandul Heinner.ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Costul aparatelor electrocasnice mari este unul ridicat, de aceea va trebui sa va documentati pentru a nu face o alegere pe care sa o regretati. De exemplu, in cazul unei combine frigorifice va trebui sa stabiliti volumul de care aveti nevoie in functie de numarul membrilor familiei si sa verificati daca dimensiunile sunt compatibile cu spatiul alocat instalarii. Alte specificatii importante sunt consumul energetic, sistemele si tehnologiile folosite sau nivelul zgomotului de functionare. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica produsa de Heinner care are recenzii bune de la clientii care au achizitionat-o.

Combine frigorifica Heinner HCNF-M295WA+

Combine frigorifica eleganta

Heinner HCNF-M295WA+ este o combina frigorifica eleganta cu design minimalist de culoare alba si manere orizontale integrate in cele doua usi. Deschidere usilor este cea clasica spre dreapta, insa acestea sunt reversibile putand fi modificate in functie de spatiul disponibil. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 63 x 188 cm si un volum net de 295 litri din care aproximativ 3/4 este alocat spatiului frigorific (219 litri) si 1/4 congelatorului (76 litri).

Compresor silentios

Heinner HCNF-M295WA+ are un compresor silentios, valoarea de 40 dB fiind comparabila cu a altor combine frigorifice produse de companii mult mai cunoscute. Consumul energetic este incadrat in clasa A+, cei 286 kWh consumati anual avand un cost lunar de aproximativ 15.5 lei. Combina utilizeaza un sistem de racire Full No Frost care asigura o racire uniforma in interior si impiedica formarea ghetii in patiile interioare, dezghetarea manuala nemafiind necesara. 

Frigider bine compartimentat

ยป Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Reducerile Primaverii de la Altex
Click aici pentru oferta

Frigiderul este origanizat cu ajutorul unui compartiment cu inchidere etansa si a 3 rafturi din sticla securizata pe care se poate pastra o cantitate mare de alimente. Compartimentul din partea inferioara asigura conditii optime de temperatura si umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Sticlele, borcanele si alte cutii si recipiente mai mici vor putea fi pastrate pe cele 5 rafturi situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna in interior dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model. Frigiderul are un termostat electronic tactil care permite setarea facila a temperaturilor sau activarea functiei de racire.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HCNF-M295WA+

Congelator cu 3 sertare

Congelatorul este impartit in 3 compartimente aproximativ egale care ofera conditii optime de pastrare a carnii, pestelui, legumelor sau deserturilor congelate. Panoul de control mecanic dispune de un selector rotativ care permite setarea temperaturii din congelator in functie de temperatura exterioara. Capacitatea de congelare este de 4 Kg in 24 de ore, ceea ce inseamna ca nu veti putea congela o cantitate foarte mare de alimente deodata. 

Puncte tari

+ design elegant

+ usi reversibile

+ panou de control tactil

+ sistem de iluminare cu led

+ frigider bine organizat

+ nivel redus al zgomotului

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– eficienta energetica doar A+

Concluzii

In concluzie, Heinner HCNF-M295WA+ este o combina frigorifica cu design elegant si spatii interioare bine organizate. Sistemul de iluminare cu LED, tehnologia Full No Frost si nivelul scazut al zgomotului sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice comercializate sub brandul Heinner. 

Manual de utilizare Heinner HCNF-M295WA+

Tags: