Combina frigorifica Heinner HCNF-M295XA+ review

Heinner HCNF-M295XA+
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Design
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.3

Sumar

Heinner HCNF-M295XA+ este o combina frigorifica moderna cu un design elegant si spatii interioare bine organizate. Sistemul de racire Total No Frost, display-ul digital si iluminarea cu LED sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Heinner. 

Compania autohtona Heinner are un portofoliu variat atat in ceea ce priveste aparatele electrocasnice mari, cat si cele de climatizare sau de bucatarie. Majoritatea acestor aparate au specificatii tehnice decente si preturi accesibile, fiind preferate in special de persoanele cu venituri mai mici. Totusi, chiar daca preturile sunt mai mici in comparatie cu modelele altor producatori mai cunoscuti, electrocasnicele produse de Heinner nu fac rabat la calitate. In continuare, va vom prezenta o combina frigorifica din portofoliul Heinner care a fost lansata in acest an. 

Combina-frigorifica-Heinner-HCNF-M295XA

Combina frigorifica cu design minimalist

Heinner HCNF-M295XA+  este o combina frigorifica de generatie noua cu un design interesat din inox si manere orizontale integrate in cele doua usi. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta si nu poate fi modificata, acestea nefiind reversibile. Combina are dimensiuni de 59.5 x 63 x 188 cm si un volum net de 295 litri din care ii sunt alocati frigiderului 219 litri si congelatorului 76 litri. 

Eficienta energetica A+

Compresorul combinei frigorifice Heinner HCNF-M295XA+ are un consum energetic anual de 286 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 15.5 lei. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta are o valoare de 40 dB astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca veti lasa usa deschisa la bucatarie. 

Frigider cu o compartimentare clasica

Spatiul frigorific are o organizare simpla, fiind compartimentat cu 3 rafturi din sticla securizata care se pot scoate sau ajusta pe inaltime pentru a face loc unor vase mai voluminoase. In partea de jos exista un compartiment cu inchidere etansa, care mentine un nivel constant de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea mai mult timp. Alte spatii de depozitare sunt oferite de cele 5 rafturi din plastic de pe usa frigiderului, acestea fiind potrivite atat pentru sticle si reciepiente mai mari cat si pentru borcane sau cutii mici. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna in interior iar panoul de control digital permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HCNF-M295XA+

Congelator compact

Congelatorul este impartit in 3 compartimente cu volume aproximativ egale unde veti putea sa pastrati carne, peste, legume sau deserturi fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. Acest model utilizeaza sistemul de racire Total No Frost care nu permite formarea ghietii in niciunul din cele doua spatii interiare. Capacitatea de congelare in 24 de ore este una destul de redusa (4 Kg) iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 15 ore. 

Puncte tari

+ design modern din inox

+ display digital in interior

+ sistem de racire Total No Frost

+ frigider cu organizare simpla

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Heinner HCNF-M295XA+ este o combina frigorifica moderna cu un design elegant si spatii interioare bine organizate. Sistemul de racire Total No Frost, display-ul digital si iluminarea cu LED sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Heinner.