Heinner HCNF-V291XWDF+, Combina Frigorifica, 295 litri, Clasa F, Full No Frost – Pareri si Review

Heinner HCNF-V291XWDF+ - 295 litri, Clasa F, Full No Frost, 41 dB
Combina frigorifica Heinner HCNF-V291XWDF+

Product Name: Heinner HCNF-V291XWDF+

Product Description: Heinner HCNF-V291XWDF+ este o combina frigorifica cu volum de 295 litri si eficienta energetica incadrata in clasa F. Combina dispune de un sistem de racire Full No Frost si are un nivel al zgomotului de 41 dB.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Sisteme si functii
  (4.3)
 • Calitate/Pret
  (4.2)
4

Sumar

Heinner HCNF-V291XWDF+ este o combina frigorifica care are finisaje elegante si dozator de apa. Display-ul digital, sistemul de racire Full No Frost si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Heinner. 

Pros

+ design modern

+ dozator de apa

+ display digital intern

+ functie eco si de congelare rapida

+ sistem de racire Full No Frost

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa F

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Compania autohtona Heinner are in portofoliu si aparate electrocasnice mari precum frigidere, combine frigorifice sau congelatoare. Aceste aparate au, in general preturi mai scazute, si se adreaseaza familiilor care au venituri mai mici. Chiar daca au preturi mai reduse, unele dintre aceste aparate au finisaje moderne si specificatii tehnice bune, oferind un raport corect intre calitate si pret. Heinner HCNF-V291XWDF+ este un astfel de aparat frigorific iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia.

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291XWDF+

Heinner HCNF-V291XWDF+ – combina frigorifica cu dozator

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291XWDF+ are un design modern, cu finisaje din inox si manere orizontale incorporate in usi. Usile se deschid inspre dreapta insa nu sunt reversibile, astfel ca nu le veti putea modifica in functie de spatiul disponibil. Pe usa frigiderului exista un dozator de apa, rezervorul din plastic transparent alimentadu-se destul de usor. Combina are un volum net de 295 litri din care frigiderul are alocati 207 litri iar congelatorul 88 llitri. Volumul mai redus inseamna si dimensiuni compacte (59.5 x 60 x 186 cm), combina putand fi instalata si intr-o bucatarie mai ingusta. Alte aparate frigorifice produse de Heinner care ofera un raport bun intre calitate si pret sunt: Heinner HC-N262WD+, Heinner HC-V286A+ sau Heinner HCNF-M295WA+.

Sistem de racire No Frost

Heinner HCNF-V291XWDF+ are o eficienta energetica incadrata in clasa F pe o scara de la A la G. Consumul anual este estimat de producator de 299 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 18 lei. Desi nu are un volum foarte generos, nivelul zgomotului de 41 dB este mai mare decat al altor modele cu specificatii similare. Sistemul de racire este unul de tip Full No Frost care nu permite formarea ghetii in congelator, astfel ca nu va trebui sa il mai dezghetati periodic. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HCNF-V291XWDF+

Spatii interioare cu organizare simpla

Frigiderul are o organizare clasica, cu un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara si 3 rafturi din sticla securizata in cea superioara. Rafturile se pot ajusta pe inaltime sau se pot scoate pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati diferite borcane, sticle sau recipiente. Sistemul de iluminare este tip led si asigura un nivel bun de vizibilitate in interior. 

Congelatorul este impartit in 3 sertare, cu dimensiuni similare, astfel ca veti putea sa pastrati separat legumele, carnea si preparatele din carne de fructe sau deserturi. Panoul de control are un display digital si butoane tactile care permit modificarea temperaturilor sau activarea functiei de congelare rapida si a modului eco.

Puncte tari

+ design modern

+ dozator de apa

+ display digital intern

+ functie eco si de congelare rapida

+ sistem de racire Full No Frost

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa F

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Heinner HCNF-V291XWDF+ este o combina frigorifica care are finisaje elegante si dozator de apa. Display-ul digital, sistemul de racire Full No Frost si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Heinner.