Star-Light CLFV-340F, Combina Frigorifica, 340 litri, Clasa F, Low Frost – Pareri si Review

▷ Star-Light CLFV-340F, Combina Frigorifica, 340 litri, clasa F, 39 dB -> Pareri
Combina frigorifica Star-Light CLFV-340F

Product Name: Star-Light CLFV-340F

Product Description: Star-Light CLFV-340F este o combina frigorifica cu volum de 340 litri si eficienta energetica incadrata in clasa F. Combina dispune de un sistem de racire Low Frost si are un nivel al zgomotului de 39 dB.

Brand: Star-Light

 • Design
  (4)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Organizare spatii interioare
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4

Sumar

Star-Light CLFV-340F este o combina frigorifica cu design alb simplu si spatii interioare cu organizare clasica. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de dezghetare automata a congelatorului si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica o alegere buna pentru familiile cu venituri mai mici.

Pros

+ panou de control electronic;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ organizare buna a spatiului frigorific;

+ dezghetare automata a congelatorului;

+ pret accesibil.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– sistem de racire Low Frost;

– garantie standard.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Apratele frigorifice au in general preturi destul de mari, insa exista si modele care pot fi achizitionate cu preturi rezonabile. Aceste modele sunt produse sub branduri autohtone precum Arctic, Star-Light sau Heinner. Chiar daca designul nu este foarte modern iar specificatiile tehnice nu sunt foarte bune, aceste combine frigorifice, frigidere sau lazi frigorifice ofera un raport bun intre calitate si pret. Star-Light CLFV-340F este o astfel de combine frigorifica care are un pret mai redus, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Star-Light CLFV-340F

Star-Light CLFV-340F – design, volum net si dimensiuni

Combina frigorifica Star-Light CLFV-340F are un design alb simplu, cu manere orizontale integrate in cele doua usi. Directia de deschidere este inspre dreapta si nu se poate modifica, usile nefiind reversibile. Acest model are un volum net de 340 litri impartit astfel: 233 litri spatiului de refrigerare si 107 litri congelatorului, fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Dimensiunile acestei combine frigorifice sunt de 59.5 x 65x 186 cm, accesul pentru rafturile superioare fiind mai dificil pentru copii. Alte combine frigorifice cu pret accesibil pe care le-am analizat sunt: Heinner HC-V270SWDF+ sau  Arctic AK60350M30MT.

Eficienta energetica, zgomot si sistem de racire

Eticheta energetica Star-Light CLFV-340F

Star-Light CLFV-340F are un compresor cu un consum energetica ridicat, eficienta energetica fiind incadrata in clasa F pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual este estimat de producator la 302 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de utilizare de aproximativ 22 de lei. Nivelul zgomotului are o valoare de 39 dB, comparabila cu cea a altor modele cu preturi mai mari. Sistemul de racire utilizeaza tehnologia Low Frost care reduce formarea ghetii in congelator, insa sistemul de decongelare automata elimina necesitatea dezghetarii manuale.

Organizarea spatiilor interioare

Star-Light CLFV-340F

Spatiul frigorific are o organizare clasica, cu un compartiment in partea inferioara si trei rafturi din sticla securizata in cea superioara. Compartimentul pentru fructe si legume asigura un nivel optim de umiditate pentru pastrarea proprietatilor nutritive mai multi timp. Rafturile din sticla se pot ajusta pe inaltime sau scoate pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista 3 rafturi din plastic transparent pentru cutii, borcane sau sticle de diferite marimi.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente transparente unde veti putea pastra alimentele pe categorii, pentru a evita schimbul de mirosuri sau gusturi. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 5.2 Kg, suficient pentru alimentele cu o perisabilitate mai ridicata.

Panou de control si garantie

Panoul de control electronic situat deasupra compartimentului frigorific permite modificarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare. Sistemul de iluminare din plafon asigura o vizibilitate bune in intreg spatiul frigorific. Garantia de care beneficiaza acest model este cea standard, de 24 de luni, insa se poate extinde la un cost suplimentar in momentul achizitiei.

Puncte tari

+ panou de control electronic;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ organizare buna a spatiului frigorific;

+ dezghetare automata a congelatorului;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– sistem de racire Low Frost;

– garantie standard.

Concluzii

Concluzionand, Star-Light CLFV-340F este o combina frigorifica cu design alb simplu si spatii interioare cu organizare clasica. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de dezghetare automata a congelatorului si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica o alegere buna pentru familiile cu venituri mai mici.

button-3