Congelator Heinner HFF-163HA+ review

๐Ÿฅ‡ Heinner HFF-163HA+
  • Eficienta energetica
  • Compartimentare
  • Calitate/Pret
4.3

Sumar

Heinner HFF-163HA+ este un congelator compact cu design clasic si spatiu interior bine organizat. Nivelul rezonabil al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui congelator produs de Heinner.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Gradina ideala exista de la eMag
Click aici pentru oferta

Congelarea unei cantitati mare de alimente poate fi facuta in aparate frigorifice specializate precum congelatoare sau lazi frigorifice. Un astfel de aparat frigorific va oferi conditii optime de pastrare a carnii si preparatelor din carne, a legumelor, fructelor si deserturilor pentru o perioada extinsa de timp care poate ajunge pana la 12 luni. Alegerea unui congelator va trebui sa fie facuta atat in functie de volum dar si de consumul energetic sau compartimentarea spatiilor interioare. In continuare va vom prezenta un congelator cu dimensiuni compacte care este comercializat sub brandul Heinner.

Congelator Heinner HFF-163HA+

Congelator de mici dimensiuni

Heinner HFF-163HA+ este un congelator cu design clasic de culoare alba si maner orizontal integrat in partea superioara a usii. Directia de deschidere a usii este spre dreapta insa aceasta dispune de balamale reversibile, putand fi modificata in functie de amenajarea spatiului de instalare. Acest congelator are un volum de 163 litri si dimensiuni de 55 x 58 x 143 cm, putand fi instalat si sub corpurile suspendate din bucatarie.

Eficienta energetica A+

Compresorul congelatorului Heinner HFF-163HA+ are un consum energetic anual de 215 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 12 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 42 dB, o valoarea comparabila cu cea a unui frigider sau a unei combine frigorifice cu volum de 350-400 litri. Panoul de control contine un termostat mecanic care permite reglarea facila a temperaturii din interior.

ยป Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Super Oferte de Primavara de la Altex
Click aici pentru oferta

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HFF-163HA+

Spatiu interior bine organizat

Spatiul interior este impartit in 6 sertare din plastic transparent unde veti putea sa pastrati diferite tipuri de alimente fara ca acestea sa faca schimb de gusturi sau mirosuri. Capacitatea de congelare este de 8 Kg in 24 de ore iar decongelarea va trebuie sa fie facuta manual la intervale regulate de timp pentru a asigura functionarea corecta a acestuia. In plus, achizitionand congelatorul in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ spatiu interior organizat in 6 sertare

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport corect intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa A+

Concluzii

In concluzie, Heinner HFF-163HA+ este un congelator compact cu design clasic si spatiu interior bine organizat. Nivelul rezonabil al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si raportul bun intre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui congelator produs de Heinner.

Manual de utilizare Heinner HFF-163HA+

Tags: