Congelator Heinner HFF-M232NFX+ review

? Heinner HFF-M232NFX+
Congelator Heinner HFF-M232NFX+

Product Name: Heinner HFF-M232NFX+

Product Description: Heinner HFF-M232NFX+ este un frigider cu o usa care are volum de 227 litri, sistem de racire No Frost si eficienta energetica incadrata in clasa A+.

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Sisteme si functii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.3

Sumar

Heinner HFF-M232NFX+ este un congelator cu design modern si spatiu generos organizat in 7 compartimente. Optiunea de convertire in frigider, panoul de control cu LED si functiile de congelare sau racire rapida sunt alte avantaje ale acestui congelator produs de Heinner. 

Congelatoarele sunt aparate frigorifice mari care ofera spatii suplimentare de pastrare a carnii, pestelui, legumelor sau fructelor o perioada de timp care poate junge pana la 12 luni. Congelatoarele au dimensiuni si design similar cu frigiderele cu o usa, putand sa fie amplasate si pe holuri sau in bucatarii mai mici. Cu cat congelatorul are un numar mai mare de compartimente, cu atat veti putea depozita diferite tipuri de alimente fara sa existe riscul schimbului de gusturi si mirosuri. In cele ce urmeaza va vom prezenta un congelator cu design elegant care este comercializat sub brandul autohton Heinner.

Congelator Heinner HFF-M232NFX+

Congelator cu finisaje elegante

Heinner HFF-M232NFX+ este un congelator cu design elegant gri-antracit si display digital in partea superioara a usii. Manerul vertical integrat in usa contribuie la designul modern al congelatorului, care va putea fi utilizat intr-o bucatarie moderna, alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje din inox. Deschiderea usii se face spre dreapta, insa aceasta este reversibila directia putand fi schimbata in functie de spatiul de instalare. Congelatorul are dimensiuni de 59.5 x 63.2 x 172.2 cm si un volum net total de 227 de litri.

Compresor cu eficienta energetica A+

Heinner HFF-M232NFX+ are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa energetica A+, consumul energetic anual de 266 kWh avand un cost estimativ lunar de 14.5 lei. Nivelul zgomotului de 42 dB este comparabil cu cel al unui frigider sau combine frigorifice, astfel ca nu va va deranja chiar daca il veti amplasa pe un hol langa dormitoare. Acest model utilizeaza sistemul full no frost care nu permite formarea ghetii in interior, dezghetarea periodica nemaifiind necesara. 

7 compartimente generoase

Spatiul interior este impartit in 7 compartimente de diferite dimensiuni, cele mai mari fiind potrivite pentru alimentele sau cutiile mai voluminoase, iar cele mai mici pentru aluaturi sau deserturi. Capacitatea de congelare de 15 Kg in 24 de ore este suficient de buna iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi pastrate la o temperatura optima cel mult 15 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HFF-M232NFX+

Sistem convertibil frgider/congelator

Panoul de control are un display LED care afiseaza temperatura si doua buton cu touch care permit convertirea congelatorului in frigider si activarea functiilor de congelare sau racire rapida. Temperatura interioara poate fi setata in 5 trepte, de la -16 la -24 de grade Celsius pentru modul congelator si de la 2 la 8 grade Celsius pentru frigider. 

Puncte tari

+ design modern din inox

+ display tactil cu LED

+ convertire in frigider

+ 7 compartimente de diferite dimensiuni

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem de racire Full No Frost

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Heinner HFF-M232NFX+ este un congelator cu design modern si spatiu generos organizat in 7 compartimente. Optiunea de convertire in frigider, panoul de control cu LED si functiile de congelare sau racire rapida sunt alte avantaje ale acestui congelator produs de Heinner.