Congelator Heinner HFF-V182A+ review

? Heinner HFF-V182A+
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Compartimentare
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.3

Summary

Heinner HFF-V182A+ este un congelator compact design clasic si o compartimentare eficienta a spatiului interior. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui congelator produs de Heinner.

Spatiile de congelare oferite de frigidere si combine frigorifice nu sunt foarte generoase, nepermitand depozitarea unei cantitati foarte mari de alimente congelate. Pentru suplimentarea spatiului de congelare puteti achizitiona o lada frigorifica pentru incaperile mai spatioase sau un congelator pentru camerele mai mici. Acest tip de aparate frigorifice au un consum energetic insemnat, astfel ca este important sa alegeti un model cu volum potrivit si cu o eficienta energetica cat mai buna. In cele ce urmeaza va vom prezenta un congelator cu dimensiuni mici care este produs de Heinner.

Congelator Heinner HFF-V182A+

Congelator cu volum de 182 litri

Heinner HFF-V182A+ este un congelator cu dimensiuni compacte si design simplu de culoare alba. Usa are un maner vertical si se deschide spre dreapta, directia putand fi modificata in functie de necesitati deoarece dispune de balamale reversibile. Congelatorul are o inaltime de doar 145 cm astfel ca va putea sa fie instalat si sub corpurile suspendate din bucatarie. Volumul net al congelatorului este de 186 de litri, ceea ce inseamna ca veti avea un spatiu dublu de congelare in comparatie cu cel al unei combine frigorifice cu dimensiuni medii.

Eficienta energetica A+

Heinner HFF-V182A+ are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A+, consumul energetic de 238 kWh avand un cost lunar estimat de 13 lei. In ceea ce priveste zgomotul de functionare, acesta are o valoare de doar 40 dB, comparabila cu cea a altor aparate frigorifice de generatie noua. Congelatorul are un termostat mecanic, care permite ajustarea temperaturilor in anumite trepte prestabilite. Pentru a asigura buna functionare a congelatorului va trebui sa il dezghetati manual la intervale regulate de timp.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HFF-V182A+

Compartimentare cu 6 sertare

Spatiul interior este impartit in 6 sertare, 4 cu dimensiuni egale, unui mic si un compartiment Big Box care permite depozitarea alimentelor mai voluminoase. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 9 Kg iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de cel mult 13 ore. Daca veti achizitiona acest congelator in perioada urmatoare veti putea sa beneficiati de o garantie extinsa de 5 ani oferita de Heinner. 

Puncte tari

+ design simplu

+ dimensiuni compacte

+ organizare buna a spatiului interior

+ nivel redus al zgomotului

+ garantie extinsa de 5 ani

+ pret redus in acasta perioada

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

– dezghetare manuala

Concluzii

In concluzie, Heinner HFF-V182A+ este un congelator compact design clasic si o compartimentare eficienta a spatiului interior. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui congelator produs de Heinner.

Manual de utilizare Heinner HFF-V182A+

Tags: