Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6M1BR review

Daewoo KOR-6M1BR
Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6M1BR

Product Name: Daewoo KOR-6M1BR

Brand: Daewoo

  • Design
    (4.5)
  • Functii
    (4.3)
  • Pret
    (4.7)
4.5

Sumar

Daewoo KOR-6M1BR este un cuptor cu microunde cu un design modern, cu o putere buna si un meniu intuitiv. Functia de curatare cu aburi, vasul de mare dimensiuni si pretul excelent la care il puteti achizitiona in aceasta perioada sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestui cuptor cu microunde produs de Daewoo.

Cuptoarele cu microunde sunt nelipsite din orice bucatarie moderna deoarece ofera o alternativa rapida de incalzire a mancarurilor si bauturilor. Alegerea cuptorului cu microunde trebuie facuta in functie de mai multe aspecte, unul dintre cele mai importante fiind designul, care va trebuie sa fie in concordata cu celelalte aparate electrocasnice din bucatarie. Alte caracteristici importante sunt dimensiuni si capacitatea, meniul sau functiile suplimentare. Daewoo are in oferta mai multe cuptoare cu microunde cu un design deosebit iar in continuare va vom prezenta principalele caracteristici ale unui astfel de cuptor.

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6M1BR

Cuptor cu microunde cu design indraznet

Daewoo KOR-6M1BR este un cuptor cu microunde cu un design elegant de culoare rosie care se va incadra in bucatariile care au decoruri in nuante complementare acestei culori. Cuptorul are o capacitate de 20 de litri si dimensiuni de 44.9 x 30.4 x 21 cm astfel ca va putea fi montat atat pe un raft deasupra blatului cat si intr-un colt al blatului de lucru. Acest model are o putere de 800 W si o dispersie uniforma a microundelor astfel ca alimentele se vor inalzi mai rapid, reducand timpul de asteptare si consumul de energie electrica.

Meniu cu touch

Panoul de control este situat in partea dreapta a cuptorului si are un afisaj electronic si mai multe butoane cu touch pentru pornire/oprire, setarea timpului si a puterii sau pentru functiile speciale. Daewoo KOR-6M1BR are 5 programe de gatire automata in care va trebui sa setati doar cantitatea si programul iar cuptorul va seta automat puterea si timpul de preparare. Pe langa aceste programe, exista o functie speciala pentru reincalzire dar si un program pentru decongelarea diferitelor tipuri de carne, peste sau produse de patiserie.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Daewoo KOR-6M1BR

Accesorii si intretinere

Daewoo KOR-6M1BR are un vas mare cu un ghidaj cu trei brate astfel ca veti putea folosi si vase de dimensiuni mai mari care vor avea o stabilitate foarte buna. Suprafata interioara este acoperita cu un material Shiny Clean care nu permite patrunderea grasimilor in profunzime, iar curatarea cu abur faciliteaza indepartarea petelor si resturilor de mancare.

Cuptorul cu microunde are un semnal sonor care va va anunta atunci cand cronometrul a ajuns la 0 iar  in cazul in care nu folositi cuptorul timp de 2 minute acesta se va inchide automat.

Puncte tari

+ design modern de culoare rosie

+ putere de 800 W care poate fi setata in 10 niveluri

+ 5 programe automate

+ curatare cu aburi

Puncte slabe

– displayul nu afiseaza decat cronometrul

Concluzii

In concluzie, Daewoo KOR-6M1BR este un cuptor cu microunde cu un design modern, cu o putere buna si un meniu intuitiv. Functia de curatare cu aburi, vasul de mare dimensiuni si pretul excelent la care il puteti achizitiona in aceasta perioada sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestui cuptor cu microunde produs de Daewoo.