Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S3DBK review

  • Design
    (4.7)
  • Functii
    (3.8)
  • Pret
    (5)
4.5

Sumar

Daewoo KOR-6S3DBK este un cuptor cu microunde cu un design modern si atragator. In plus, este usor de utilizat si curatat si se pot incalzi doua tipuri de mancare in acelasi timp cu ajutorul raftului suplimentar. Avand un raport calitate /pret foarte bun, acest cuptor este o alegere buna pentru orice bucatarie.

Desi aragazurile su cuptoarele incorporabile moderne folosesc diferite tehnologii pentru prepararea sau incalzirea mancarurilor, cuptoarele cu microunde continua sa aiba cautare. Acest lucru este posibil deoarece cuptoarele cu microunde au preturi reduse si sunt foarte usor de utilizat. In plus acestea pot fi puse pe blat sau pe diferite rafturi din bucatarie sau pot fi incorporate in mobilier. Cuptoarele cu microunde moderne au un design mai atragator, consuma mai putin curent si au mai multe functii. Intr-un astfel de cuptor veti putea gati doua feluri de mancare in acelasi timp sau veti putea folosi vase cu dimensiuni mai mari.

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S3DBK

Daewoo KOR-6S3DBK este un cuptor de generatie 2017, cu un design modern de culoare neagra si forme rotunjite in partea superioara. Cuptorul are dimensiuni de 44.9 x 25.9 x 31.8 cm si o greutate de 10.2 kilograme astfel incat in veti putea muta cu usurinta ori de cate ori veti dori. Cuptorul cu micorunde KOR-6S3DBK de la Daewoo are o capacitate de 20 de litri care poate fi mai bine folosita cu ajutorul raftului suplimentar. Veti putea incalzi asadar doua farfurii de mancare in acelasi timp putand sa serviti masa mult mai repede. Puterea cuptorului este de 800 W si foloseste un sistem de reflectare concav cu ajutorul caruia microundele sunt distribuite uniform pentru a incalzi sau prepara alimentele pe toate partile. Suportul rotund are un diametru mare de 28 cm si are o stabilitate mare chiar si atunci cand folositi vase sau farfurii de mari dimensiuni.

Daewoo KOR-6S3DBK

⇒ Cititi si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Panoul de control al cuptorului cu microunde Daewoo KOR-6S3DBK este digital si are un afisaj mare cu LED unde veti putea vedea timpul de preparare sau nivelul de putere ales dar si greutatea alimentelor pe care le preparati sau incalziti. Panoul are 10 butoane din care cele pentru start si stop sunt situate in partea de jos. Exista un buton pentru alegerea nivelului de putere din cele 11 disponibile si 3 butoane pentru setarea timpului: 10 minute, un minut si 10 secunde. Functia de autocook are un buton separat in timp ce dezghetarea se face prin apasarea unui buton din cele doua: defrost sau quick defrost. Daewoo KOR-6S3DBK are de asemenea un sistem de protectie pentru copii si se inchide automat dupa o perioada de timp de 2 minute in care nu a fost utilizat. Curatarea cuptorului se face usor deoarece interiorul este acoperit de o suprafata cu o densitate mare care nu permite uleiurilor si murdariei sa patrunda in profunzime. Un minus al acestui cuptor este faptul ca nu are functiile de preparare la grill sau rotisor.

Concluzionand, Daewoo KOR-6S3DBK este un cuptor cu microunde cu un design modern si atragator. In plus, este usor de utilizat si curatat si se pot incalzi doua tipuri de mancare in acelasi timp cu ajutorul raftului suplimentar. Avand un raport calitate /pret foarte bun, acest cuptor este o alegere buna pentru orice bucatarie.