Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S3DBR review

  • Design
    (4.7)
  • Functii
    (4.4)
  • Pret
    (4.7)
4.6

Sumar

Daewoo KOR-6S3DBR este un cumptor cu microunde cu design elegant, un afisaj electronic si un numar mare de niveluri de putere. Cele 5 functii prestabilie, optiunea de dezghetare rapida si raportul excelent calitate/pret fac din acest cuptor o achizitie foarte buna pentru orice bucatarie. 

Cuptoarele cu microunde sunt nelipsite din orice bucatarie deoarece ofera optiuni rapide de incalzire a mancarurilor si bauturilor. Indiferent daca incalziti laptele pentru micul dejunul copiilor, ciorba pentru pranz sau doar faceti popcorn pentru filme, cuptorul cu microunde este cea mai la indemana solutie. Cele mai importante caracteristici ale unui cuptor cu microunde sunt puterea si nivelurile de setare a acesteia, dimensiunile, designul sau functiile si optiunile suplimentare. Un cuptor cu microunde modern va avea un afisaj cu led, functii speciale pentru prepararea anumitor feluri de mancare dar si functii de curatare automata. Un astfel de cuptor modern produs de Daewoo va com prezenta si in cele ce urmeaza.

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S3DBR

Cuptor cu design modern

Daewoo KOR-6S3DBR este un cuptor cu microunde cu un design atractiv care se poate achizitiona in trei variante de culori: rosu, alb si negru. Geamul de culoare neagra si marginile superioare rotunjite contribuie la designul modern al acestui cuptor. Acest model nu va ocupa prea mult loc pe blatul de bucatarie, dimensiunile de 449 x 321 x 259 mm si greutatea de 10 Kg permitand chiar si montarea pe un raft suspendat. Capacitatea cuptorului este de 20 de litri insa are un raft suplimentar pe care il veti putea folosi pentru a incalzi doua farfurii in acelasi timp.

Control facil

Panoul de control are un afisaj electronic pentru cronometru, doua butoane in partea de jos pentru pornire si oprire, trei butoane pentru setarea timpului de gatire sau a cantitatii de alimente si patru butoane pentru decongelare si functiile speciale. Timpul maxim de gatire este de 59 de minute iar puterea de 800 W poate fi setata in 11 niveluri astfel ca nu veti mai arde sau supraincalzi mancarurile.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Daewoo KOR-6S3DBR

Functii si optiuni

Daewoo KOR-6S3DBR dispune de o functie de decongelare rapida pentru situatiile cand va grabiti sa preparati anumite alimente dar si de 5 programe presetate de gatire: paine, supa, cartofi copti, legume proaspete si legume congelate. Pentru a putea prepara aceste mancaruri va trebui sa selectati unul dintre aceste programe si sa introduceti greutatea alimentelor, cutporul urmand sa seteze automat puterea si timpul de gatire.

Ghidajul vasului de sticla are trei brate pentru a asigura o stabilitate buna chiar si vaselor mai inalte iar suprafata interioara este acoperita cu un strat care nu permite depunerea in profunzime a grasimilor. Functia Steam Cleaning permite folosirea aburilor pentru inlaturarea petelor de grasime si murdarie iar functia Zero&On opreste alimentare cuptorului cu energie dupa doua minute de neutilizare.

Puncte tari

+ design atractiv

+ 11 niveluri de putere

+ 5 programe de gatire prestabilite

+ curatare interioara facila

+ oprire automata

Puncte slabe

– afisajul electronic nu are ceas

Concluzii

In concluzie, Daewoo KOR-6S3DBR este un cumptor cu microunde cu design elegant, un afisaj electronic si un numar mare de niveluri de putere. Cele 5 functii prestabilie, optiunea de dezghetare rapida si raportul excelent calitate/pret fac din acest cuptor o achizitie foarte buna pentru orice bucatarie.