Cuptor cu microunde Daewoo KOS-1C0K review

 • Design
  (4.8)
 • Performante
  (5)
 • Pret
  (4.3)
4.7

Sumar

Daewoo KOS-1C0K este un cuptor de mare capacitate care ofera mai multe variante pentru prepararea sau gatirea diferitelor feluri de mancare. Designul modern, panoul cu meniu intuitiv si afisaj electronic si functiile suplimentare fac din acest cuptor o alternativa eficienta atat pentru cutoarele clasice cat si pentru cuptoarele cu microunde sau masinile de gatit cu abur.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Cuptoarele moderne nu mai folosesc un anumit tip de gatire ci incearca sa combine diferite metode pentru a oferi modalitati rapide si sanatoase de preparare a alimentelor. Tot mai multe persoane gatesc legumele si carnea la aburi cu ajutorul diferitelor aparate, astfel ca alegand un cuptor cu microunde cu gatire cu abur va va ajuta sa economisiti spatiu si bani. Un astfel de cuptor are dimensiuni mai mari astfel ca veti putea sa gatiti chiar si doua preparate in acelasi timp. Oferta cuptoarelor cu microunde cu gatire cu abur si convectie nu este foarte variata iar preturile sunt destul de mari, dar daca veti alege un astfel de cuptor cu siguranta nu veti regreta.

Cuptor cu microunde si abur Daewoo KOS-1C0K

⇒ Cititi si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Daewoo KOS-1C0K este un cuptor cu microunde cu gatire cu abur cu un design modern de culoare neagra cu insertii argintii. Acest cuptor cu microunde este destul de mare, avand dimensiuni de 52.4 x 41. 5 x 47.7 cm si o greutate de 25.5 kilograme. De aceea va trebui sa alegeti cu grija locul de depozitare al cuptorului, tinand cont si de spatiul liber necesar in spatele si deasupra cuptorului. Dimensiunile generoase inseamna si o cappacitate mare, care in cazul acestui cuptor cu microunde este de 34 de litri. Cuptorul cu microunde are o putere de 800 W, grilul are o putere de 1250 W in timp ce in model de gatire combinat cuptorul are o putere de 1550 W. Cuptorul cu microunde Daewoo KOS-1C0K are urmatoarele tipuri de gatire:

 • gatire cu microunde: cuptorul asigura o gatire uniforma cu ajutorul microundelor de inalta frecventa
 • gatire cu abur: prepararea rapida si sanatoasa a legumelor si a carnii de peste sau pui
 • grill: cuptorul va seta o temperatura mai ridicata in partea superioara, carnea avand astfel un interior suculent si o crusta crocanta
 • gatire prin convectie: alimentele se prepara in mod traditional, fara ajutorul micorundelor
 • gatire combinata: prepararea alimentelor atat cu ajutorul microundelor cat si prin convectie

In plus, veti putea pune in cuptor diferite aluaturi pentru dospire putand seta o temperatura cuprinsa intre  35°C – 50°C si un timp de preparare de pana la 10 ore. O alta functie folositoare este decongelarea alimentelor care se poate seta pentru un anumit timp sau in functie de greutatea preparatelor congelate.

Panoul de comanda se afla in partea superioara a cuptorului, cele opt butoane incadrand afisajul electronic unde veti putea vedea informatii despre nivelul puterii, timpul de gatire sau programul ales. Puteti alege cu ajutorul butoanelor unul din cele 10 niveluri de putere sau unul din cele 6 programe pentru gatire, decongelare sau dospire. Cuptorul cu microunde Daewoo KOS-1C0K are o functie de curatare cu abur, cu ajutorul careia veti indeparta usor petele de grasime si murdarie din interior. In plus, cu ajutorul functiei de memorare, puteti salva diferite niveluri de putere si timp de gatire pe care ii folositi in mod frecvect, reducand astfel timpul de gatire a alimentelor. In cazul in care nu este folosit timp de 10 minute, cuptorul se va inchide automat iar in cazul in care ati uitat mancarea in cuptor, un semnal sonor va va reaminti acest lucru odata pe minut timp de 5 minute.

Concluzionand, Daewoo KOS-1C0K este un cuptor de mare capacitate care ofera mai multe variante pentru prepararea sau gatirea diferitelor feluri de mancare. Designul modern, panoul cu meniu intuitiv si afisaj electronic si functiile suplimentare fac din acest cuptor o alternativa eficienta atat pentru cutoarele clasice cat si pentru cuptoarele cu microunde sau masinile de gatit cu abur.