Cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRR review

  • Functii
    (4)
  • Design
    (5)
  • Pret
    (5)
4.7

Sumar

Avand in vedere functiile moderne, desingul retro dar mai ales pretul atractiv, cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRR este alegerea perfecta pentru bucataria dumneavoastra.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca sunteti in cautarea unui cuptor cu microunde diferit, care sa se potriveasca cu bucataria dumneavoastra, atunci Daewoo Retro KOR-6LBRR poate fi ceea ce cautati. Cu o culoare rosie indrazneata si un design retro curbat, cuptorul cu micounde Daewoo Retro KOR-6LBRR  se va incadra perfect in bucataria dumneavoastra.

Daewoo-Retro-KOR-6LBRR

Avand dimensiuni de 446 x 323 x 270 mm, o greutate de 11.5 kg si un volum de 20 de litri, cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR este perfect pentru nevoile oricarei familii.  Cuptorul Daewoo Retro KOR beneficiaza de functia eco prin care se inchide automat dupa 10 minute in care nu este folosit. Avand un panou de comanda electronic cu afisaj led, cuptorul Daewoo are un meniu intuitiv si usor de folosit.

Retro-KOR-6LBRR

⇒ Cititi si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRR este usor de folosit prin functia one touch, prin care se poate seta temporizatorul, cele 5 nivele de putere, functia de dezghetare si functia de gatire. Cele doua butoane de start si stop sunt illuminate astfel incat cuptorul poate fi folosit si cu un nivel de luminozitate mai scazut.  Daewoo Retro KOR-6LBRR beneficiaza si de sistemul CRS (Concave Refex System) prin care undele se reflecta pe peretii cuptorului si sunt distribuite in mod egal pe toate partile alimentelor.

Cuptor-cu-microunde-Daewoo-Retro-KOR-6LBRR

Cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRR are 4 meniuri presetate: servire rapida, supa, bauturi calde si legume proaspete pe care le puteti folosi usor in prepararea mancarurilor sau bauturilor calde preferate. Avand un consum economic, cuptorul KOR-6LBRR are o putere de 800 W, suficienta pentru indeplinirea operatiunilor zilnice din bucatarie. Avand in vedere functiile prezentate, desingul retro dar mai ales pretul atractiv, cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRR este alegerea perfecta pentru bucataria dumneavoastra.