Cuptor cu microunde Gorenje MO20KARIM review

Gorenje MO20KARIM
Cuptor cu microunde Gorenje MO20KARIM

Product Name: Gorenje MO20KARIM

Brand: Gorenje

  • Design
    (5)
  • Putere
    (4.3)
  • Functii
    (4)
4.4

Sumar

Gorenje MO20KARIM este un cuptor cu microunde cu un design atragator, meniu intuitiv, afisaj electronic si butoane cu touch. Cele 5 niveluri de putere, decongelarea rapida si prepararea la gril sunt alte caracteristici care ar trebui sa va conving sa-l achizitionati.

Cuptoarele cu microunde nu mai sunt de mult aparatele electrcasnice care erau folosite doar pentru a incalizi diferite feluri de mancare sau bauturi. Cuptoarele cu microunde moderne se pot incorpora in mobilier, au designuri elegante, afisaje digitale, butoane cu touch si multe alte functii. Alimentele pot fi preparate atat prin metoda clasica cu microunde dar si la gril, rotisor sau prin convectie, iar consumul de energie este mult mai redus. In plus, programele presetate vor regla automat timpul si puterea de gatire astfel ca prepararea alimentelor este usoara si rapida. In continuare va vom prezenta un astfel de cuptor cu micounde modern de la producatorul sloven Gorenje.

Cuptor cu microunde Gorenje MO20KARIM

Design unic

Gorenje MO20KARIM este un cuptor cu microunde cu un design atragator si modern, din sticla de culoare alba pe este aplicata o combinatie interesanta de culori. Designul cuptorului este realizat de designerul Karim Rashid, care a castigat numeroase premii internationale si a colaborat cu marci internationale de succes precum Audi, Issey Miyake, Prada sau Sony. Cuptorul se poate astfel incadra atat intr-o bucatarie cu mobilier alb cat si intr-una in care culorile dominante sunt rosu, roz, verde sau galben. Cuptorul cu micorunde are dimensiuni de 45.2 x 36.4 x 26.2 cm, o greutate de 11.3 Kg si o capacitate de 20 de litri fiind potrivit pentru familiile cu unul sau doi copii.

5 niveluri de putere

Gorenje MO20KARIM are o putere de 800 W care poate fi setata in 5 niveluri de putere: 10%, 30%, 50%, 70% sau 100%. Acestea niveluri de putere vor putea fi stabilite atat pentru gatirea cu micorunde cat si pentru grill. Cuptorul foloseste la interior o lumina cu halogen care va va ajuta sa vedeti stadiul de preparare a alimentelor fara sa mai deschideti usa de la cuptor. Usa cuptorului se deschide spre stanga si este din sticla securizata care nu se incalzeste. Platoul rotativ este din sticla si are dimensiuni de 24.5 cm astfel ca veti putea prepara alimentele si in vase mai mari.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Gorenje MO20KARIM

Programe si meniu

Cuptorul cu micounde Gorenje MO20KARIM are un afisaj electronic si butoane cu touch cu ajutorul carora veti putea alege timpul de gatire sau modul de preparare al alimentelor. Incalzirea alimentelor se poate face atat la microunde sau la grill cat si combinat, iar decongelarea se poate face automat in functie de greutatea alimentelor si timp. Cuptorul are ceas si timmer cu semnal sonor la expirarea timpului de fatire dar si o functie de memorie cu ajutorul careia veti putea salva anumite setari pe care doriti sa le folosit mai des. In plus, cutorul are un consum redus de energie in stand by de doar 1 W astfel ca nu va trebui sa il scoateti din priza dupa ce il utilizati. Cuptorul beneficiaza de un sistem de siguranta la usa dar si de un sistem de protectie care blocheaza accesul copiilor la meniu.

Concluzii

In concluzie, Gorenje MO20KARIM este un cuptor cu microunde cu un design atragator, meniu intuitiv, afisaj electronic si butoane cu touch. Cele 5 niveluri de putere, decongelarea rapida si prepararea la gril sunt alte caracteristici care ar trebui sa va conving sa-l achizitionati.