Cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMM20BMXH review

  • Design
    (4)
  • Utilizare
    (4.5)
  • Functii
    (3)
3.8

Sumar

Daca doriti un cuptor cu microunde incorporabil cu un design elegant, care este usor de utilizat si are un pret accesibil, atunci modelul AMM20BMXH de la Hansa ar putea fi ceea ce cautati.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca tocmai v-ati mutat sau doar doriti sa va modernizati bucataria, ar trebui sa va uitati si la aparatele electrocasnice incorporabile. Acestea au un design modern, ocupa spatiu mai putin si vor da bucatariei dumneavoastra un aspect elegant. Pe langa clasicele plite, cuptoare si masini de spalat vase, un alt aparat electrocasnic care se poate incorpora este cuptorul cu microunde. Indiferent ca il veti folosi pentru decongelare, incalzire, gatire sau preparare bauturilor, cuptorul cu microunde ar trebui sa fie nelipsit din bucataria dumneavoastra. Daca doriti un cuptor cu microunde cu un design elegant, cu performante bune la un pret rezonabil atunci ar trebui sa cautati ofertele producatorului polonez Amica, care produce aparatele electrocasnice Hansa de peste 50 de ani.

Un astfel de cuptor cu microunde incorporabil este modelul AMM20BMXH care are un design modern de culoare argintie, si se va potrivi perfect cu celelalte aparate elecrocasnice din inox. Suportul rotund al cuptorului este din sticla si are dimensiuni standard, avand un diametru de 24.5 cm. Cuptorul cu microunde Hansa AMM20BMXH are dimensiuni de 59.5 x 34.3 x 38.8 cm si va ocupa un spatiu relativ redus in mobilierul de bucatarie, are o capacitate de 20 de litri si dezvolta o putere de 800 W pentru cuptor si 1000 W pentru grill.

⇒ Cititi si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Daca nu doriti aparate electrocasnice cu meniuri complicate si care sunt dificil de utilizat, atunci acest cuptor cu microunde este ceea ce cautati. Cuptorul beneficiaza de sistemul de deschidere printr-un click iar panoul de comanda de unde accesati temporizatorul sau functiile este mecanic, astfel incat veti putea seta prepararea mancarurilor preferate in cateva secunde. Temporizatorul va permite sa setati timpul de gatire dar si sa activati controlul automat al procesului de gatire. Puterea de 800 W poate fi setata in 5 niveluri care includ decongelare, minim, mediu, maxim dar si optiunea foarte utila de mentinere la cald  prin care va puteti asigura ca mancarurile si bauturile dumneavoastra vor avea temperatura potrivita. Pe langa functiile clasice de gatit cu microunde sau la gril, acest cuptor cu microunde ofera o functie care le combina pe cele doua, Combigrill, cu ajutorul careia cuptorul va prepara o friptura suculenta la interior si cu o crusta crocanta la exterior. Alte mancaruri care pot fi preparate cu ajutorul acestei functii sunt pilafurile de orez si tocanitele de cartofi, cartofii wedges sau copti cu rozmarin. Modelul AMM20BMXH de la Hansa are un nivel al zgomotului destul de ridicat, de 63dB dar o parte din acest zgomot ar putea fi blocat de mobilierul in care este incorporat. Un minus al acestui cuptor ar putea fi lipsa elementelor de siguranta, dar acest lucru ar putea fi compensat prin incorporarea cuptorului la o anumita inaltime pentru a reduce accesul copiilor.

In concluzie daca doriti un cuptor cu microunde incorporabil cu un design elegant, care este usor de utilizat si are un pret accesibil, atunci modelul AMM20BMXH de la Hansa ar putea fi ceea ce cautati.