Cuptor cu microunde Samsung MS28J5255US/OL review

Samsung MS28J5255US/OL
  • Putere
    (4.8)
  • Functii si optiuni
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

Samsung MS28J5255US/OL este un cuptor cu micorunde cu design modern, putere excelenta si programe de preparare a unor alimente. Suprafata ceramica interioara, programele de gatire automata si optiunea de preparare cu abur sunt alte avantaje ale acestui cuptor cu microunde produs de Samsung.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta cuptoarelor cu microunde este foarte variata, atat pentru categoria entry-level cat si pentru gama premium. Daca cele mai ieftine cuptoare cu microunde au un design simplist si functii de baza, modelele premium au finisaje elegante si optiuni care permit prepararea facila a unor alimente. Un astfel de cuptor va va permite asadar sa gatiti legume, peste sau carne pe langa optiunile clasice de incalzire a unor mancaruri sau bauturi. In continuare va vom prezenta un cuptor cu microunde cu design elegant si specificatii tehnice bune care este produs de compania sud-coreeana Samsung. 

Cuptor cu microunde Samsung MS28J5255US/OL

Cuptor modern cu microunde

Samsung MS28J5255US/OL este un cuptor cu microunde cu design elegant cu sticla de culoare neagra si insertii argintii. Forma eleganta a manerului si marginile rotunjite contribuie la designul interesant al cuptorului care se va putea integra in bucatariile moderne alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje din inox. Acest cuptor are dimensiuni de 51.7 x 42.8 x 29.7 cm si o capacitate de 28 litri, permitand utilizarea unor vase mai mari pentru incalzirea sau prepararea alimentelor. 

Putere de 1000 W

Samsung MS28J5255US/OL are o putere de 1000 W care poate fi setata in 7 trepte in functie de tipul alimentelor pe care le incalziti sau preparati. Interiorul cuptorului este din ceramica neteda care asigura o distributie uniforma a microundelor pentru inalzirea rapida a aliementelor. In plus, aceasta suprafata este usor de curatat, rezistenta la zgarieturi si beneficiaza de protectie antibacteriana. Platoul rotativ din sticla are un diametru de 31.8 cm iar ghidajul acestuia poate fi dezactivat pentru a permite utilizarea unor farfurii sau vase cu dimensiuni mai mari. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri de cuptoare cu microunde

Samsung MS28J5255US/OL

Gatire cu abur si microunde

Panoul de control are un display digital cu afisaj albastru, un buton rotativ cromat pentru setarea timpului de gatire si 10 butoane pentru activarea unor functii sau optiuni suplimentare. Pe langa gatirea la microunde acest cuptor permite si prepararea sanatoasa a alimentelor la abur. In plus, aveti la dispozitie si 16 retete presetate pe care le veti putea prepara cu apasarea unui singur buton. Alte optiuni utile disponibile sunt functia de dezghetare a alimentelor, eliminarea mirosurilor neplacute din cuptor dupa gatire sau incalzirea farfuriilor inainte de servirea unor preparate. Pentru economisirea energiei aveti la dispozitie functia Eco iar pentru blocarea accesului copiilor la meniu functia Child Block.

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital

+ panou de control intuitiv

+ 7 trepte de putere

+ 16 programe de gatire presetate

+ gatire cu abur

+ functie de dezodorizare

Puncte slabe

– lipsa optiunilor de preparare la grill sau rotisor

Concluzii

In concluzie, Samsung MS28J5255US/OL este un cuptor cu micorunde cu design modern, putere excelenta si programe de preparare a unor alimente. Suprafata ceramica interioara, programele de gatire automata si optiunea de preparare cu abur sunt alte avantaje ale acestui cuptor cu microunde produs de Samsung. 

Manual de utilizare Samsung MS28J5255US/OL