Cuptor electric Oursson MO3020/DC review

 • Design
  (4)
 • Eficienta
  (4.3)
 • Pret
  (5)
4.4

Sumar

Oursson MO3020/DC este un cuptor electric eficient si usor de utilizat. Cele 12 combinatii de gatire, numeroasele accesorii utile si pretul extrem de accesibil fac din acest cupotr electric o alegere excelenta pentru cei care vor sa gateasca rapid si sanatos.

Alimentatia sanatoasa a devenit o preocupare si pentru producatorii de electrocasnice, astfel ca exista din ce in ce mai multe aparate cu care putem gati sanatos. Un astfel de aparat este cuptorul electric, care poate fi o alternativa foarte buna pentru cuptorul incorporabil, pentru cel de la aragaz sau pentru cuptoarele cu microunde mai mari. Dimensiunile reduse ale acestor cuptoare asigura o preparare rapida a diferitelor feluri de mancare cu un consum redus de energie. In plus, aceste cuptoare electrice au diferite accesorii cu care veti reusi sa faceti o friptura zemoasa si cu o crusta crocanta, o pizza delicioasa sau chiar diferite prajituri pentru copii. In continuare va vom prezenta un astfel de cuptor electric produs de compania elvetiana Oursson.

Cuptor electric Oursson MO3020DC

4 moduri de gatire

Oursson MO3020/DC este un cuptor electric de culoare visinie cu un geam transparent si un maner vertical din inox. Cuptorul are un dimensiuni de 36 x 52.2 x 32.2 cm si o greutate de 9.5 Kg fiind o alternativa foarte buna pentru cuptoarele cu microunde cu dimensiuni mai mari. Acest cuptor are o putere de 1500 W si un volum de 30 de litri astfel ca veti putea prepara cina chiar si pentru patru persoane. Oursson MO3020/DC poate prepara alimentele prin convectie, aerul fierbinte fiind distribuit in mod uniform de catre ventiltor in toate colturile cuptorului. In plus, cuptorul are patru rezistente care pot fi folosite separat sau impreuna pentru prepararea gatirea diferitelor tipuri de preparate:

 • numai rezistenta de sus pentru prepararea produselor din carne
 • numai rezistenta de jos pentru a prepara produse de patiserie, prajituri sau pizza
 • rezistenta superioara si cea inferioara pentru prepararea diferitelor tipuri de carne
 • rezistenta superioara si rotisorul pentru a prepara pui sau alt tip de carne la rotisor

Cititi si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Oursson MO3020 DC

Temperatura reglabila

Panoul de control este format din cele patru butoate rotative mecanice cu ajutorul carora veti putea seta temperatura si timpul de gatire precum si modul de prepaprare a alimentelor. Astfel, temperatura poate fi setata in patru trepte cuprinse intre 100 si 230 de grade iar timpul de gatire poate avea o durata maxima de 60 de minute, la expirarea acestuia urmand a fi avertizati de un semnal sonor. In functie de aceste setari, veti putea face pana la 12 combinatii pentru a gati preparate gustoase si sanatoase pentru intreaga familie.

Accesorii Utile

In pachet veti gasi mai multe accesorii utile pe care le veti putea folosi pentru prepararea diferitelor mancaruri intr-un timp mai scurt. Astfel exista o tava dreptunghiulara pentru coacerea prajiturilor si una rotunda cu diametru de 22.8 cm pentru pizza. Pentru carne exista un gratar din inox, un rotisor dar si cosuri pentru peste sau carne la gratar. In plus, exista si trei manere detasabile care pot fi folosite pentru tavi, rotisor sau gratar si o tavita pentru colectarea firmiturilor sau alte resturi de alimente.

Concluzii

Concluzionand, Oursson MO3020/DC este un cuptor electric eficient si usor de utilizat. Cele 12 combinatii de gatire, numeroasele accesorii utile si pretul extrem de accesibil fac din acest cupotr electric o alegere excelenta pentru cei care vor sa gateasca rapid si sanatos.