Cuptor electric Oursson MO3030/RD review

 • Eficienta
  (4.5)
 • Functii
  (5)
 • Pret
  (4.4)
4.6

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea aparatelor electrocasnice pentru o casa de vacanta de la munte sau din mediul rural nu este foarte usoara. Aceste aparate trebui sa nu fie foarte costisitoare deoarece nu vor fi folosite foarte des si trebuie sa aiba dimensiuni cat mai reduse deoarece spatiul din aceste bucatarii este de cele mai multe ori unul mic. Pentru araguzuri, plite si cuptoare mai trebuie sa tineti cont si de posibilitatea alimentarii cu gaz. Din fericire, in ultima perioada au aparut cuptoare electrice de mici dimensiuni care ofera multiple posibilitati de preparare a diferitelor feluri de mancare. Un asfel de cuptor multifunctional de la producatorul francez Oursson va vom prezenta in continuare.

Cuptor electric Oursson MO3030 RD

Cuptor multifunctional cu plita

Oursson MO3030/RD este un cuptor multifunctional cu un design simplu din metal de culoare rosie care poate fi o alternativa excelenta pentru aragazurile electrice. Cuptorul are dimensiuni de 52.2 x 36 x 33.8 si o greutate de 6.75 Kg insa va necesita un spatiu mai mare de depozitare pentru a putea folosi cele doua plite. Usa cuptorului este din sticla termoizolanta transparenta astfel ca veti putea vedea cu usurinta stadiul de preparare al mancarii.

In partea superioara a cuptorului se afla 2 plite:

 • o plita mica cu diametru de 155 mm si o putere de 600 W
 • o plita mare cu diametru de 185 mm si o putere de 1000 W

Cititi si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Oursson MO3030 RD

Cuptor eficient

Capacitatea cuptorului este de 30 de litri astfel ca veti putea gati sau coace preparate delicioase pentru intreaga familie. Cuptorul are doua rezistente in partea superioara si inferioara care pot fi folosite pe rand sau impreuna, oferind 4 moduri de gatire. Aceste moduri de gatire pot fi folosite pentru gatirea preparatelor din carne atat la grill cat si la rotisor. In plus, veti putea folosi si convectia, care ofera o circulatie eficienta a aerului fierbinte in toate zonele cuptorului pentru o gatire sau coacere rapida.

Temperatura cuptorului poate fi cuprinsa intre 100 si 230 grade Celsius cu optiuni intermediare de 145 si 190 de grade. Cuptorul beneficiaza de autocuratare catalitica care descompune grasimile si mizeriile chiar in timpul prepararii mancarurilor astfel ca nu va mai trebui decat sa il stergeti cu un burete umezit.

Control facil si intuitiv

Panoul de control este situat in partea dreapta a cuptorului si este format dn 4 butoane rotative:

 • un buton pentru controlul celor doua plite
 • un buton pentru selectarea temperaturii cuptorului
 • un buton pentru selectarea modului de preparare a alimentelor din cuptor
 • un buton pentru timer

Timpul de preparare este de maximum 60 de minute, putand fi setat din 10 in 10 minute, la expirare veti fi atentionati de un semnal sonor. Dintre accesoriile cuptorului amintim rotisorul si cosul pentru rotisor, o tava pentru pizza, una pentru firmituri si un gratar din inox.

Concluzii

In concluzie, Oursson MO3030/RD este un cuptor electric multifunctional cu doua plite si accesorii utile pentru cuptor. Numeroase posibilitati de preparare a fripturilor si a altor mancaruri delicioase, controlul facil si pretul accesibil fac din acest cuptor o alegere excelenta pentru orice bucatarie mai mica.