Cuptor electric Tefal OF464810 review

 • Putere
  (4.4)
 • Programe
  (4.8)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Sumar

Tefal OF464810 este un cuptor electric cu deisgn compact si eficient cu o putere buna de gatire. Cele 6 programe prestabilite, meniul simplu si pretul accesibil fac din acest cuptor electric o alegere excelenta chiar si pentru persoanele care au venituri mai mici. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Cuptoarele electrice de mici dimensiuni sunt o alegere excelenta pentru casele de vacanta sau cele de la bunici din localitatile care nu sunt alimentate cu gaz. Aceste cuptoare ofera optiuni excelente de preparare a unor fripturi si garnituri gustoase cat si a unor deserturi delicioase. Dimensiunile compacte, panoul de control simplu si diferitele moduri de gatire prestabilite sunt alte avantaje ale cuptoarelor electrice. Chiar daca oferta nu este variata exista cateva modele produse de companii cunoscute din care puteti sa alegeti. Un astfel de cuptor produs de Tefal este si cel pe care dorim sa vi-l prezentam in continuare.

Cuptor electric Tefal OF464810

Cuptor electric cu design vintage

Tefal OF464810 este un cuptor electric versatil cu un design vintage de culoare neagra si panou de control mecanic. Manerul cuptorului si cele trei butoane au finisaje cromate care contribuie la designul elegant al acestui model. Cuptorul are dimensiuni de 39 x 31.4 x 28 cm si o capacitate de 33 de litri astfel ca veti putea sa gatiti o tava mare de friptura sau de prajituri. Cuptorul are o putere de 1600 W si poate dezvolta o temperatura cuprinsa intre 100 si 240 de grade Celsius astfel ca veti putea prepara diferite feluri de mancare intr-un timp mult mai scurt.

Programe de gatire eficiente

Cel mai mare atu al acestui cuptor sunt cele 6 programe prestabilite pe care le veti putea utiliza atat pentru prepararea a diferite feluri de carne cat si pentru placinte sau prajituri. Aceste programe sunt:

 • Convectie – pentru preparatele care necesita o gatire la temperaturi mai mici precum peste si pui
 • Conventional – pentru preparatele din carne de porc sau vita
 • Grill – pentru diferite preparate din carne precum mici sau carnati
 • Patiserie – pentru deserturi precum prajituri, placinte sau torturi
 • Bain-Marie – pentru prepararea deserturilor mai pretentioase precum crema de zahar ars sau cheesecake
 • Decongelare – util pentru decongelarea preparatelor din carne sau deserturilor cu foietaj

Cititi si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Tefal OF464810

Panou de control simplu

Panoul de control este format din trei butoane mecanice rotative si doua indicatoare luminoase. Primul buton este pentru setarea temperaturii, al doilea pentru programul de gatire iar al treilea pentru cronometru care are o durata cuprinsa intre 15 si 120 de minute. Ledul rosu este aprins atunci cand cuptorul este pornit iar cel verde cand in interior a fost atinsa temperatura selectata. In interior veti gasi o grila reversibila pe care o veti putea utiliza pentru diferite tipuri de gatire si o tava de copt pentru fripturi si deserturi.

Puncte tari

+ design vintage

+ putere mare de 1600 W

+ capacitate de 33 de litri

+ panou de control mecanic simplu

+ 6 programe prestabilite de gatire

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– durata maxima a cronometrului nu este suficienta pentru gatirea unor preparate din carne

Concluzii

In concluzie, Tefal OF464810 este un cuptor electric cu deisgn compact si eficient cu o putere buna de gatire. Cele 6 programe prestabilite, meniul simplu si pretul accesibil fac din acest cuptor electric o alegere excelenta chiar si pentru persoanele care au venituri mai mici.