Epilator IPL BaByliss G972E review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Tehnologii
    (5)
  • Utilizare
    (5)
4.8

Exista foarte multe trucuri pe care doamnele si domnisoarele le fac cand vine vorba de a avea un corp de invidiat sau cand vine vorba de infrumusetare, in general, iar unele dintre acestea pot cere chiar si unele sacrificii. In ceea ce tine de ingrijirea personala putem discuta despre drumuri efectuate la unele clinici de infrumusetare sau saloane, dar, la fel de simplu putem discuta si despre ceea ce se intampla in propria locuinta, fie ca este vorba despre tratamente, metode sau tehnici utilizate. Daca aducem in discutia privind ingrijirea corporala si partea de epilare, atunci puteti foarte simplu sa va bazati pe un epilator BaByliss G972E si, in acest fel, sa nu mai fie nevoie de a face numeroase drumuri la salon.

Alegerea unui epilator de tipul IPL BaByliss G972E poate fi dificila pentru unele persoane intrucat acestea nu stiu cat de sigura este utilizarea acestei tehnologii si daca poate avea efecte adverse asupra sanatatii. Cu siguranta, fie ca este vorba despre acest model sau despre orice alt model care foloseste tehnologie de lumina intensa pulsata, pana a fi lansate pe piata au trecut printr-o serie de teste clinice astfel incat utilizarea sa fie fara nici un fel de probleme. Mai mult decat atat, daca puneti in balanta drumurile la saloane si costurile aferente acestora, atunci nici macar criteriul legat de pretul de achizitie nu va fi o problema pentru voi intrucat este vorba de un raport pret/calitate destul de bun.

Cititi si: alte reviewuri de epilatoare

Utilizarea unui epilator IPL nu se adreseaza numai femeilor peste 18 ani, fiind utilizat chiar si de catre unele persoane de gen masculin si la fel poate fi vorba si in ceea ce priveste utilizarea acestui model BaByliss G972E. Ceea ce ofera acesta, comparativ cu alte modele, este o usurinta in utilizare si astfel posibilitatea de a fi utilizat chiar si de cei incepatori, fie ca este vorba despre eliminarea parului de pe picioare, brate sau de pe unele zone mai sensibile. Tot o diferenta majora si avantajoasa pentru acest epilator este faptul ca vine cu un dispozitiv si un filtru special ce va ofera posibilitatea eliminarii parului facial la fel de usor si la fel de avantajos.

Caracteristicile ce pot fi insa cel mai important criteriu in alegerea unui epilator sunt cele legate de posibilitatea de a avea rezultate de lunga durata, iar asta sigur se poate spune despre BaByliss G972E. Puteti sa va convingeti de asta datorita faptului ca discutam despre un model ce dispune de un numar de pana la 300000 de impulsuri ce va asigura rezultate de durata, iar utilizarea acestora depinde si de setarile pe care le stabiliti. Puteti astfel sa stabiliti o valoare mai mica a impulsurilor daca este pentru prima data cand folositi un astfel de model, trebuind sa mai tineti cont si de culoarea pielii pe care o aveti in utilizarea unui epilator IPL. Aferent acestui model BaByliss G972E, exista si o aplicatie ce poate fi utilizata pentru a obtine unele sfaturi personalizate pentru o eficienta sporita, dar si pentru a avea o utilizare in siguranta.