Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5124 review

Braun Silk-expert PRO 5 PL5124
  • Eficienta
    (5)
  • Siguranta
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.8

Sumar

Braun Silk-expert PRO 5 PL5124 este un epilator IPL de calitate superioara, cu o utilizare facila si o durata foarte lunga de utilizare. Senzorul SensoAdapt, tratamentul rapid si capul suplimentar de precizie fac din acest epilator IPL o alegere excelenta pentru orice femeie. 

Epilatoarele IPL au devenit din ce in ce mai populare datorita eficientiei crescute si a usurintei de utilizare. Un astfel de epilator utilizeaza fasciculi de lumina intens pulsata la radacina firelor de par pentru incetinirea si inhibarea cresterii acestora. Chiar daca au preturi mari, majoritatea epilatoarelor IPL utilizeaza lampi garantate la un numar mare de impulsuri luminoase, durata de utilizare putand sa depaseasca 20 de ani. In continuare va prezentam un astfel de epilator IPL de generatie noua care este produs de compania germana Braun.

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5124

Epilator IPL premium

Braun Silk-expert PRO 5 PL5124 este un epilator IPL cu alimentare la priza care are un design premium de culoare alba cu insertii aurii. Forma ergonomica a epilatorului asigura o utilizare facila, fara ca mana sa oboseasca, chiar si dupa o sesiune lunga de epilare. Pe langa capul principal, in pachet exista si un cap de precizie pentru zonele sensibile precum fata, zona inghinala sau axile. In plus, veti primi si o husa pentru depozitarea si transportul aparatului si un aparat de ras Venus care va trebui folosit inainte de utilizarea epilatorului IPL.

400.000 de impulsuri luminoase

Braun Silk-expert PRO 5 PL5124 are un cap garantat pentru 400.000 de impulsuri, care inseamna o durata de utilizare de aproximativ 22 de ani in conditii normale de folosire. Epilatorul dispune de 10 niveluri de putere care se vor seta in functie de nuanta pielii, insa trebuie sa retineti ca tehnologia IPL nu este eficienta pe parul grizonat, blond deschis sau roscat care are mai putina melanina. Pentru a urmari progresul tratamentului, avei la dispozitie aplicatia Braund Silk-expert Pro care se poate instala pe orice smartphone.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de epilatoare

Braun Silk-expert PRO 5 PL5124

Siguranta si rapiditate

Epilatorul este acreditat dermatologic de organizatia Skin Health Alliance, fiind unul din cele mai sigure modele de pe piata gratie tehnologiei SensoAdapt dezvoltata de Braun. Aceasta tehnologie utilizeaza un senzor care adapteaza permanent nivelul de energie in functie de nuanta pielii. In ceea ce priveste viteza de utilizare aveti la dispozitie 2 moduri: Gliding care permite un tratament rapid (maximum 9 minute pentru ambele picioare) si Stamp care este potrivit pentru fata sau alte zone sensibile. Confirmarea calitatii acestui epilator este data si de optiunea Money back prin care puteti returna produsul si primi banii inapoi daca nu sunteti multimite in decurs de 100 de zile. 

Puncte tari

+ design ergonomic

+ garantat pentru 400.000 de impulsuri

+ cap suplimentar de precizie

+ utilizare rapida

+ tehnologie SensoAdapt

+ money back in 100 de zile

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Braun Silk-expert PRO 5 PL5124 este un epilator IPL de calitate superioara, cu o utilizare facila si o durata foarte lunga de utilizare. Senzorul SensoAdapt, tratamentul rapid si capul suplimentar de precizie fac din acest epilator IPL o alegere excelenta pentru orice femeie.