Espressor Bosch Tassimo MY WAY TAS6003 review

Bosch Tassimo MY WAY TAS6003
Bosch Tassimo MY WAY TAS6003 review

Product Name: Bosch Tassimo MY WAY TAS6003

Brand: Bosch

  • Design
    (4.7)
  • Optiuni
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Bosch Tassimo MY WAY TAS6003 este un espressor cu capsule modern, cu dumensiuni mici si o presiune ridicata. Optiunile excelente privind bauturile pe baza de cafea, setarile speciale si pretul foarte bun la care il puteti achizitiona in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui espressor produs de Bosch.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Foarte multe persoane isi incep diminetile cu o cana de cafea, cu un capucciono sau cu un espresso. Cafeaua poate fi preparata atat la un espressor manual sau automat dar si la o cafetiera cu filtru sau la ibric. Daca nu va place sa pierdeti prea mult timp preparand cafeaua, un espressor cu capsule sau paduri este cea mai buna alegere. Un astfel de espressor ofera si o gama variata de bauturi astfel ca veti putea bea atat o cafea tare si aromata cat si un latte macchiato sau capuccino cu spuma fina de lapte. In continuare va prezentam un astfel de espressor care se afla in ofera producatorului german Bosch.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune espressoare

Espressor Bosch Tassimo MY WAY TAS6003

Espressor modern

Bosch Tassimo MY WAY TAS6003 este un espressor cu capsule cu un desing modern rosu-negru cu insertii argintii. Dimensiunile de 230 x 290 x 325 mm inseamna ca va ocupa un spatiu destul de mic pe blatul de lucru iar greutatea de 2.6 kg va va permite sa il mutati cu usurinta ori de cate ori aveti nevoie. Rezervorul detasabil are o capacitate de 1.3 litri astfel ca veti putea sa preparati bauturi si pentru invitati fara sa realimentati espressorul. Tava de suport este de asemenea detasabila astfel ca se va putea spala cu usurinta in chiuveta.

Putere si presiune ridicata

Desi are dimensiuni mici, acest espressor produs de Bosch are o putere de 1500 W si o presiune de 3.3 bari care ii va permite sa prepare bauturi cu un gust intens si o aroma deosebita. Bosch Tassimo MY WAY TAS6003 beneficiaza de un incalzitor instant care ii permite aparatului sa prepare bauturi imediat ce a fost pornit. Aparatul dispune si de un program de decalcifiere pe care va trebui sa il folositi periodic pentru a ii asigura o functionare durabila si eficienta.

Cititi si: alte reviewuri de espressoare si cafetiere

Bosch Tassimo MY WAY TAS6003 review

Bauturi delicioase

Panoul de control cu touch situat in partea dreapta are optiuni pentru setarea temperaturii bauturilor preparate dar si a intensitatii, astfel ca veti putea prepara atat o cafea mai tare cat si una mai slaba. O alta optiune interesanta este dimensiunea bauturii astfel ca va veti putea prepara o cafea mare dimineata si una mai mica la amiaza. In plus, aveti la dispozitie 4 profiluri in care sa va salvati setarile pentru bauturile favorite. In ceea ce priveste bauturile disponibile cu ajutorul acestui model veti putea prepara atat bauturi pe baza de cafea precum espresso, cafea simpla sau crema, capuccino sau latte machiato dar si ciocolata calda, ceai sau lapte cald.

Puncte tari

+ design modern si dimensiuni mici

+ putere si presiune bune

+ optiuni de preparare a 6 bauturi pe baza de cafea

+ optiuni pentru intensitatea si temperatura cafelei

+ posibilitatea de salvare a setarilor preferate

Puncte slabe

– plasticul lucios se zgarie usor astfel ca va trebui sa il protejati

Concluzii

In concluzie, Bosch Tassimo MY WAY TAS6003 este un espressor cu capsule modern, cu dumensiuni mici si o presiune ridicata. Optiunile excelente privind bauturile pe baza de cafea, setarile speciale si pretul foarte bun la care il puteti achizitiona in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui espressor produs de Bosch.