Fier de calcat Bosch TDA5024210 review

  • Functii
    (4.5)
  • Tehnologii
    (4.5)
  • Pret
    (5)
4.7

Vestimentatia fiecarei persoane poate cuprinde unele articole foarte variate si poate fi vorba despre articole vestimentare de la camasi, tricouri sau pantaloni, insa, pentru a va bucura de prezenta acestora pentru un timp indelungat in garderoba voastra trebuie sa beneficieze de o atentie speciala. Fie ca incepem de la partea legata de modul de spalare al acestor rufe, de la modul de uscare sau de aranjare in dulap, trebuie sa vedeti respectarea indicatiilor privind tesaturile. La fel poate fi vorba si despre calcarea acestora atunci cand este nevoie sau a celor care necesita acest lucru, iar un fier de calcat modern ca Bosch TDA5024210 va poate ajuta foarte mult in acest sens.

Prezenta sa in locuinta voastra sau in activitatea voastra, daca este vorba despre utilizarea la locul de munca, aduce cu siguranta un avantaj in ceea ce priveste atentia acordata tesaturilor sau articolelor vestimentare in general. Pentru inceput putem discuta despre usurinta utilizarii si manevrarii sale indiferent daca este vorba despre calcarea unei camasi, a unor pantaloni sau despre unele rochii. Acest lucru este datorat si caracteristicilor constructive pe care le are si anume datorita dimensiunii de 151 x 122 x 303 mm de care Bosch TDA5024210 se bucura si care va ofera si o usurinta in ceea ce priveste stocarea sa pentru momentele in care nu este utilizat. Mai trebuie avut in vedere si faptul ca este un fier de calcat cu alimentare la priza, iar pentru asta trebuie ca suprafata de calcat sau masa de calcat sa fie la o distanta de pana la 2,5 m intrucat aceasta este dimensiunea cablului de alimentare.

Cititi si: alte reviewuri de fiare si statii de calcat

Usurinta utilizarii mai are legatura si cu greutatea pe care o poate avea pentru a nu fi foarte greu in mana, ceea ce este cu siguranta important mai ales daca este vorba despre nevoia de a calca mai multe rufe. Acest model Bosch TDA5024210 are insa o greutate de doar 1.8 kg, ceea ce nu este deloc mult si nici nu va fi foarte mult nici daca este sa adaugam situatia in care rezervorul de apa este umplut la maxim. Acest rezervor are o capacitate de 0.35 l, ceea ce este suficient pentru a putea calca rufe fara a fi nevoie de multe intreruperi pentru alimentare, dar si pentru a nu fi unul foarte voluminos si astfel sa ingreuneze fierul de calcat cand este plin.

Analiza utilitatii si utilizarii acestui model se poate face prin intermediul rezultatelor pe care le ofera si care pot varia functie de puterea pe care o are sau de tipul de talpa cu care acesta vine prevazut. Pentru Bosch TDA5024210 veti avea la dispozitie o putere de pana la 2450 W, ceea ce nu este deloc putin, dar si o talpa de tipul Ceranium- Glissee pentru o alunecare usoara si pentru a asigura o distributie foarte buna a temperaturii si a aburului. Analiza datorita functiilor pe care le detine poate include prezenta unui debit de abur de pana la 40 g/min, jetul de abur de pana la 180 g/min, functia de pulverizare, cea anti-calcar, anti-picurare sau cea de calcare pe verticala.