Fier de calcat Bosch TDA5029010 review

  • Putere
    (5)
  • Utilizare
    (4.8)
  • Pret
    (4.7)
4.8

Sumar

Bosch TDA5029010 este un fier de calcat cu o forma ergonomica, o greutate redusa si un debit de abur puternic. In plus, are o talpa cu alunecare foarte usoara, un jet de abur impresionant si un pret accesibil, fiind astfel o alegere excelenta pentru orice familie.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Desi in ultima perioada statiile de calcat au devenit din ce in ce mai populare, fierul de calcat ramane cea mai buna alegere pentru cele mai multe persoane. In primul rand un fier de calcat este mai ieftin decat o statie de calcat, are dimensiuni mai mici dar si un consum mai redus de energie. In plus, un fier de calcat modern si performat va fi suficient de puternic pentru a indeparta chiar si cele mai dificile cute de pe haine, perdele sau lenjerii. Bosch produce unele din cele mai performante aparate electrocasnice, iar in continuare va vom prezenta un fier de calcat de ultima generatie care are reviewuri excelente de la clientii europeni.

Fier de calcat Bosch TDA5029010

Fier de calcat modern

Bosch TDA5029010 este un fier de calcat cu un design modern intr-o combinatie inspirata de culori. Fierul are o forma ergonomica, dimensiuni de 151 x 122 x 303 mm si o greutate de doar 1.8 Kg, astfel ca il veti putea manevra usor chiar si pentru calcarea pe verticala a sacourilor, jachetelor sau chiar a perdelelor. Rezervorul are o capacitate de 350 ml si se poate umple foarte usor prin intermediul unei duze mai largi aflata in partea din fata a fierului.

Cititi si: alte reviewuri la fiare si statii de calcat

Bosch TDA5029010

Performanta si putere

Daca va doriti un fier de calcat puternic atunci acest model de la Bosch este cea ce cautati. Puterea de 2900 W asigura o incalzire rapida dar ofera si un debit de abur constat de 45g/minut care va va ajuta sa indepartati cu usurinta cutele din camasile si bluezele preferate. Pentru cute mai adanci veti putea folosi jetul de abur care poate avea o presiune a aburului de pana la 190 g/min.

Talpa cu alunecare usoara

Bosch TDA5029010 foloseste o talpa de ultima generatie Geranium Glissee care are o alunecare foarte usoara si o distributie eficienta a aburului pe toata suprafata. Distributia inovativa a orificiilor si canalelor pentru abur pe talpa asigura netezire rapida si eficienta chair si pentru tesaturile mai sensibile si pretentioase.

Control facil si curatare rapida

Fierul are un maner ergonomic moale care asigura o utilizare facila chiar si atunci cand trebuie sa apasati pentru indepartarea cutelor. Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selctarea tipul de tesatura si a temperaturii, doua butoane marite pentru abur si pulverizarea cu apa si un selector cu trei optiuni pentru nivelul jetului de abur. Acest model beneficiaza de sistemul 3Anticalc dezvoltat de Bosch care previne depunerea calcarului dar si curatarea automata a acestuia. Functia anti drop impiedica picurarea apei care poate lasa urme pe haine iar indicatorul luminos va va instiinta cand trebuie sa alimentati rezervolul fierului de calcat.

Concluzii

Bosch TDA5029010 este un fier de calcat cu o forma ergonomica, o greutate redusa si un debit de abur puternic. In plus, are o talpa cu alunecare foarte usoara, un jet de abur impresionant si un pret accesibil, fiind astfel o alegere excelenta pentru orice familie.