Fier de calcat fara fir Philips Azur FreeMotion GC4595/40 review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Tehnologie
    (5)
  • Pret
    (4.5)
4.7

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Pentru cei care s-au saturat de hainele arse din cauza fierului de calcat sau pentru cei care, indiferent cat de mult ar insista asupra tesaturii, nu vor reusi sa indeparteze cutele neplacute din cauza dispozitivului de calcat, exista Philips Azur FreeMotion GC4595/40, un fier de calcat performant, care are grija de haine indiferent de material. Este un produs care se adreseaza tuturor celor care vor sa arate bine, purtand tinute ingrijite, indiferent de evenimentul la care urmeaza sa ia parte.

fier-de-calcat-fara-fir-Philips Azur-FreeMotion-GC4595

Acest dispozitiv de calcat se remarca, in primul rand, datorita aspectului sau practic. Nu doar designul modern de culoare visinie, cu detalii albe, este ceea ce impresioneaza utilizatorul, ci si faptul ca acest aparat nu este dotat cu fir.

Asadar, dupa ce telefoanele, laptopurile si aspiratoarele au inceput sa renunte treptat la firele si cablurile de alimentare inestetice, a venit randul si fierului de calcat. Compania Philips este printre cele care s-au incumetat sa incerce o astfel de inovatie care imbunatateste considerabil viata utilizatorului. Libertatea de miscare a acestui fier de calcat pe masa este mult mai mare, iar fiecare zona a hainelor poate fi netezita corespunzator.

Prin ce altceva se mai remarca fierul de calcat Philips Azur FreeMotion GC4595/40

Philips-Azur-FreeMotion-GC4595

Cititi si: alte reviewuri de fiare si statii de calcat

Prin faptul ca, spre deosebire de alte dispozitive de acelasi fel, incalzirea acestui fier de calcat este mult mai rapida, ceea ce duce la economisirea de timp pretios. Puterea de alimentare a acestui dispozitiv este de 2600 W, iar hainele sunt calcate mult mai rapid. Aceasta functie se dovedeste de un real folos, mai ales dimineata cand utilizatorii se grabesc sa plece la scoala sau serviciu ori sa ajunga la o intalnire importanta.

Fierul este asezat pe un suport special care ii asigura incalzirea si care avertizeaza utilizatorul prin intermediul unei lumini colorate cand dispozitivul este gata pentru a fi folosit. Lumina albastra indica faptul ca fierul este gata de calcat, iar lumina colorata in galben arata ca este nevoie de reincarcare.

Talpa T-iconic Glide este nu doar rezistenta la zgarieturi, ci si dotata cu o alunecare usoara, care sa ajute netezirea. Fluxul de abur continuu de pana la 40 g/min este cel care se asigura de indepartarea cutelor, indiferent cat de dificile se dovedesc tesaturilor. Iar sistemul anti-picurare al fierului de calcat face ca acesta sa nu afecteze sub nicio forma suprafata hainelor.

Si pentru ca nevoia de calcare a hainelor apare mai ales atunci cand utilizatorul calatoreste si trebuie sa arate impecabil, fierul de calcat Philips Azur FreeMotion GC4595/40 permite infasurarea cablului de alimentare al suportului. Se aseaza apoi fierul in suport si este gata pentru a fi transportat in conditii de siguranta, in orice bagaj. Nici greutatea de 1.5 kilograme nu ingreuneaza procesul de transportare.

Din punct de vedere al pretului, se poate spune ca acesta este unul potrivit dispozitivului, mai ales ca rolul fierului de calcat este de a asigura utilizatorul ca hainele sale sunt in siguranta, indiferent daca sunt confectionate din materiale mai dificil de calcat precum matasea sau lana. Sistemul cu aburi si lipsa unui cablu care sa blocheze miscarile utilizatorului sunt printre cele care justifica pretul acestuia.