Fier de calcat TEFAL UltraGliss FV5689E0 pareri si review

🥇 TEFAL UltraGliss FV5689E0 - 2800 W, 50g/min abur, talpa Durilium Air Glide, oprire automata
Fier de calcat TEFAL UltraGliss FV5689E0

Product Name: TEFAL UltraGliss FV5689E0

Product Description: TEFAL UltraGliss FV5689E0 este un fier de calcat cu putere de 2800 W si jet de abur de 240 g/min. Fierul are o talpa cu alunecare facila, un rezervor de 300 ml si functie de oprire automata.

Brand: Tefal

  • Putere si presiune
    (4.7)
  • Functii
    (4.5)
  • Raport Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

TEFAL UltraGliss FV5689E0 este un fier de calcat performant cu putere ridicata si talpa cu alunecare facila. Jetul puternic de abur, functiile utile si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui fier de calcat din portofoliul Tefal. 

Pros

+ putere de 2800 W

+ jet puternic de abur

+ talpa Durilium Air Glide cu alunecare usoara

+ mod Eco

+ colector calcar

+ functie oprire automata

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– lipsa optiunii de calcare pe verticala

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Fiarele de calcat moderne dispun de o putere mai mare si de un debit de abur puternic care permit eliminarea mai facila a cutelor. Cele mai performante modele dispun si de un jet de abur puternic pentru hainele mai groase, de o talpa cu alunecare facila si de un maner ergonomic care permite manevrarea mai usoara. Alte optiuni utile sunt un colector de calcar care asa asigure buna functionare a fierului, un sistem antipicurare pentru a nu pata hainele sau oprirea automata dupa o anumita perioada de inactivitate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de fier de calcat performant care este produs de compania franceza Tefal.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Fiare De Calcat

Fier de calcat TEFAL UltraGliss FV5689E0

Fier de calcat produs in Franta

TEFAL UltraGliss FV5689E0 este un fier de calcat de generatie noua care are un dsign modern alb cu insertii turcoaz. Fierul are un maner ergonomic si o greutate de doar 1.45 Kg, putand sa fie manevrat usor fara ca mana sa oboseasca. Cablul de alimentare are o lungime de 2 metri iar rezervorul de apa are un volum de 300 ml, asigurand o autonomie buna cu o singura umplere. 

Jet puternic de abur

TEFAL UltraGliss FV5689E0 are o putere de 2800 W care permite generarea unui abur variabil de pana la 50g/min care patrunde adanc in tesatura eliminand cutele gratie sistemului de propulsie Turbo Boost. Pentru tesaturile mai groase sau cutele adanci aveti la dispozitie un jet puternic de abur de pana la 240g/min. Pentru hainele care se calca mai usor puteti utiliza setarea Eco care reduce cu cel mult 20% consumul energetic comparativ cu modul normal de functionare. Functia de ajustare automata seteaza aburul in functie de tipul tesaturii, protejandu-le astfel pe cele mai delicate. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Statii De Calcat

TEFAL UltraGliss FV5689E0

Talpa cu alunecare usoara

Acest fier utilizeaza o talpa Durilium Air Glide Autoclean care este talpa cu cea mai buna alunecare de la Tefal. In plus, talpa are un numar mare de orificii care asigura o distributie uniforma a aburului pe toata suprafata, reducand astfel timpul necesar calcarii rufelor. Acest fier este dotat cu un colector de de calcar detasabil care trebuie curatat periodic pentru a asigura functionarea corecta a fierului. Functia antipicurare protejeaza hainele de eventualele pete iar oprirea automata opreste fierul dupa 8 minute de inactivitate in pozitie verticala si 30 de secunde in pozitie orizontala. 

Puncte tari

+ putere de 2800 W

+ jet puternic de abur

+ talpa Durilium Air Glide cu alunecare usoara

+ mod Eco

+ colector calcar

+ functie oprire automata

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa optiunii de calcare pe verticala

Concluzii

In concluzie, TEFAL UltraGliss FV5689E0 este un fier de calcat performant cu putere ridicata si talpa cu alunecare facila. Jetul puternic de abur, functiile utile si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui fier de calcat din portofoliul Tefal. 

Manual de utilizare TEFAL UltraGliss FV5689E0

Tags: