Freza de zapada electrica Alpina AS 31 E review

Alpina AS 31 E
  • Eficienta
    (4)
  • Manevrabilitate
    (4.3)
  • Pret
    (5)
4.4

Sumar

Alpina AS 31 E este o freza electrica eficienta si usor de folosit. Greutatea redusa, forma ergonomica si puterea motorului sunt alte argumente care fac din aceasta freza de zapada o alegere ideala pentru proprietatile si curtile de mici dimensiuni.

Venirea iernii aduce pe langa bucuria sarbatorilor si unele inconveniente precum temperaturile scazute sau precipitatiile sub forma de lapovita sau ninsoare. Asta inseamna ca va trebui sa va procurati din timp materiale antiderapante si diferite unelte de care veti avea nevoie in aceasta iarna. O alta solutie ar fi sa achizitionati o freza de zapada, cu ajutorul careia veti putea sa curatati de zapada aleile, trotuarele sau terasele din curtea dumneavoastra. In functie de suprafata pe care trebuie sa o curatati veti putea alege o freza de zapada cu alimentare electrica sau cu benzina. In continuare va vom prezenta o freza electrica de mici dimensiuni care ofera un raport calitate/pret foarte bun.

Alpina AS 31 E

Putere si manevrabilitate

Alpina AS 31 E este o freza de zapada electrica cu un design ergonomic facuta dintr-o combinatie de plastic si metal rezistent. Aceasta freza are o inaltime de 143 cm, o lungime de 38 cm si o latime de 37 cm si o greutate de doar 6 Kg astfel ca se va putea transporta si utiliza cu usurinta. In plus, aceasta poate fi ajustata pe inaltime pentru a oferi o utilizare confortabila persoanele de inaltimi diferite. Manevrabilitatea ridicata este asigurata si de cele doua roti din cauciuc antiderapant, care vor asigura o indepartare facila a zapezii chiar si de pe suprafetele mai denivelate. Freza are un motor electric cu o putere de 1000 W care asigura o viteza maxima de 2200 de rotatii pe minut pentru o indepartare rapida a stratului de zapada. Nivelul zgomotului este de 98 dB, o valoare normala pentru masinile si aparatele care se folosesc pentru intretinerea si ingrijirea gradinilor.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Freza de zapada electrica Alpina AS 31 E

Performata ridicata

Latimea de lucru oferita de Alpina AS 31 E este de 31 cm, iar grosimea stratului de zapada care poate fi indepartat poate avea maximum 23 de centimentri. Pentru o curatare mai usoara a stratului de zapada, incercati sa indepartati zapada proaspata inainte de a ingheta si daca este posibil sa aveti vantul din spate sau din lateral. Aruncarea zapezii se face spre inainte la o distanta care poate ajuge pana la 4 metri, mai mult decat suficient pentru aleile si trotuarele din curte. Pornirea frezei se face actionand butonul de sub maner, avand grpreija ca freza sa fie inclinata pe spate pentru ca paletele sa nu atinga solul. In cazul in care aleile nu sunt apropiate de sursa de curent veti avea nevoie de un prelungitor cu tambur care sa poate fi folosit si in conditii de ninsoare.Dupa fiecare utilizare curatati freza de zapada sau gheata si depozitati-o intr-un spatiu fara prea multa umezeala.

Concluzii

Concluzionand, Alpina AS 31 E este o freza electrica eficienta si usor de folosit. Greutatea redusa, forma ergonomica si puterea motorului sunt alte argumente care fac din aceasta freza de zapada o alegere ideala pentru proprietatile si curtile de mici dimensiuni.