Freza de zapada electrica Stiga J251131 E review

  • Eficienta
    (4.1)
  • Utilizare
    (4.4)
  • Pret
    (4.9)
4.5

Sumar

Stiga J251131 E  este o freza de zapada electrica eficienta si usor de utilizat, ideala pentru curatarea teraselor mici sau a trotuarelor inguste. Manerul ergonomic, greutatea redusa si puterea motorului si pretul accesibil sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.

Iarna vremea este foarte imprevizibila, astfel ca poate sa ninga chiar daca prognoza meteo nu prevede acest lucru. O ninsoare puternica poate sa dea peste cap activitatile zilnice atat pentru adulti cat si pentru copii. Curatarea zapezii cu o lopata de pe alei si trotuarele din apropierea casei este dificila si poate lua foarte mult timp. Cea mai simpla solutie la care puteti sa apelati este achizitia unei freze de zapada electrica de mici dimensiuni. Acest tip de freze sunt usoare si suficient de puternice pentru a va ajuta sa indepartati stratul proaspat de zapada intr-un timp foarte scurt. In continuare va vom prezenta una din cele mai bine freze de zapada electrice de la producatorul suedez Stiga.

Freza de zapada electrica Stiga J251131 E

Freza de zapada puternica

Stiga J251131 E este o freza de zapada electrica din plastic si metal cu un design ergonomic de culoare gri/galbena. Freza are o inaltime de 143 cm, o lungime de 38 cm si o latime de 37 centimetri insa poate fi ajustata pe inaltime pentru o utilizare confortabila atat pentru persoanele mai inalte cat si pentru cele mai scunde. In plus, freza are o greutate de doar 6.5 Kg astfel ca va putea fi usor de utilizat, transportat si depozitat. Freza se alimenteaza la priza si are un motor cu o putere de 1100 W care poate dezvolta pana la 2200 de rotatii pe minut, astfel ca veti putea curata zapada de pe locul de parcare si de pe terasa in cateva minute. Nivelul de zgomot al frezei este de 98 dB, valoare destul de mare astfel ca va trebui sa folositi niste casti de protectie auditiva de calitate.

Utilizare usoara

Freza se monteaza usor, iar cablul de alimentare pleaca din spatele manerului astfel ca nu va va deranja. Este indicat sa folositi aceasta freza pe suprafete plane, zapada fiind aruncata spre inainte la o distanta de maximum 9 metri. Latimea de lucru a frezei este de 31 de centimetri, fiind ideala pentru curatarea trotuarelor inguste din jurul proprietatii. Grosimea stratului de zapada care poate fi curatat este de maximum 23 de centimetri insa va trebui sa aveti grija sa nu existe bucati de gheata, bolovani sau pietre care ar putea duce la deteriorarea lamelor frezei. Dupa fiecare utilizare va trebui sa curatati freza cu o carpa si sa o depozitati intr-un spatiu uscat precum sopron sau garaj.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Concluzii

In concluzie, Stiga J251131 E  este o freza de zapada electrica eficienta si usor de utilizat, ideala pentru curatarea teraselor mici sau a trotuarelor inguste. Manerul ergonomic, greutatea redusa si puterea motorului si pretul accesibil sunt alte argumente care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.