Freza de zapada Technik TST2600 review

  • Eficienta
  • Fiabilitate
  • Pret
4.5

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Cand vine iarna, una dintre cele mai mari probleme poate fi cea a zapezii care cade si care, daca este in cantitate destul de mare, poate fi un inconvenient major atat pentru autoritatile publice, cat si pentru unele firme sau companii din mediul privat. La fel de problematic poate fi si pentru oamenii de zi cu zi si mai ales pentru cei care au o zona destul de mare de deszapezit si astfel care au de depus un efort destul de mare pentru a scapa de zapada. Daca nu vreti sa ramaneti la varianta clasica de indepartare care presupune o munca manuala si un efort considerabil pentru ca trebuie data cu lopata, este timpul sa va automatizati prin intermediul modelului autopropulsat Technik TST2600.

Prezenta acestui model de freza pentru zapada va duce cu siguranta la eliminarea oricarui efort major din partea voastra, dar si la reducerea timpului in care puteti elimina zapada din parcarea firmei, din unele zone publice sau, de ce nu, chiar si din curte. Faptul ca este totusi un model Technik TST2600 a carui functionare este pe benzina, va fi nevoie de un mic efort la inceput pentru punerea in functiune, dar cam acesta va fi singurul. Odata pusa in functiune, nu va mai ramane decat sa va asigurati ca are combustibil pentru functionare si ca o veti dirija unde este nevoie de a elimina zapada, ramanand ca de restul sa se ocupe freza.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Ca in cazul oricarui utilaj sau a oricarei masinarii, exista si unele limitari care sunt impuse de caracteristicile tehnice si functionale, iar acest aspect se aplica si pentru modelul Technik TST2600. Prima limitare o putem considera datorita principiului de functionare pe benzina si astfel de capacitatea rezervorului pe care il are si care este de 3.5 l, insa nu este deloc putin, ceea ce ofera o autonomie destul de buna. Daca il comparam insa cu orice alt model cu functionare electrica, acesta se poate bucura de o utilizare indiferent daca este vorba de o locuinta la tara sau de o cabana unde nu este curent, dar nici nu sunteti limitati de lungimea cablului de alimentare.

O alta limitare poate fi considerata dimensiunea stratului de zapada pe care Technik TST2600 il poate indeparta, dar faptul ca are o inaltime maxima de lucru de pana la 51 cm este mai mult decat este nevoie pentru majoritatea situatiilor. Toata utilizarea insa este data de puterea motorului pe care il are si este vorba despre un motor cu o putere de 6.5 CP, ceea ce este cu siguranta mai mult decat alte modele similare. Aceasta putere poate fi insa utilizata functie de nevoile pe care le aveti, de greutatea de 80 kg pe care o are, dar si functia de cele 5 viteze de mers inainte sau cele 2 viteze de mers inapoi cu care este prevazut acest model. Pentru cei care vor sa stie in cat timp vor termina de deszapezit o anumita suprafata atunci, pe langa caracteristicile deja mentionate, mai este nevoie si de cunoasterea latimii maxime de lucru de pana la 66 cm, dar si de distanta maxima de aruncare de pana la 12 m.