Freza zapada Heinner Across GST52A review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Consum
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.5

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Cand se apropie iarna, ceea ce se aude de fiecare data este ca cei responsabili pentru curatarea drumurilor si a trotuarelor au fost luati prin surprindere si nu au reusit sa indeparteze zapada la timp. Exista si situatii sau locuri in care aceasta zapada trebuie indepartata de fiecare locuitor in parte daca este vorba despre propria curte, despre locul de parcare pe care il aveti sau chiar si despre trotuarul din fata casei sau a blocului. Ceea ce poate fi insa si mai important este modalitatea prin care scapati de aceasta zapada si prin care puteti avea un trotuar curat, o alee sau o curte asemenea, avand la dispozitie varianta clasica ce implica o lopata sau varianta moderna. Pentru aceasta ultima varianta puteti foarte usor sa apelati la achizitia unui model de freza pentru zapada Heinner Across GST52A, iar timpul petrecut pentru indepartarea zapezii sau efortul depus vor fi sesizabil mai mici.

Ceea ce ofera in primul rand un astfel de model de freza este posibilitatea de a indeparta o cantitate mare de zapada intr-un timp foarte scurt si fara nici un fel de efort, fiind un model fiabil si care permite o priza foarte buna si un control foarte bun pe toata perioada utilizarii. La fel de usor este si punerea in functiune a acesteia, iar dupa acest lucru nu va mai ramane decat sa o dirijati acolo unde este nevoie pentru a curata zapada. Daca comparam Heinner Across GST52A cu alte modele, atunci primul lucru sesizabil este faptul ca discutam despre un model cu o functionare pe benzina si nu despre unul electric.

Comparativ cu alte modele electrice, acesta poate fi utilizat orinde aveti nevoie, atata timp cat aveti benzina in rezervor si nu sunteti conditionati de lungimea cablului de alimentare sau de cea a unui prelungitor. Poate fi astfel vorba si despre posibilitatea utilizarii la o casa de vacanta sau o cabana unde, datorita necesitatii de relaxare si de rupere de societate si de zgomotul sau, nu aveti alimentare cu curent electric. Tot in aceasta gama a utilizarii fara probleme putem pozitiona si capacitatea rezervorului acestui model Heinner Across GST52A care este de 1 l si care va ofera astfel o autonomie foarte buna pentru voi.

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Pentru cazurile in care discutam despre un strat destul de gros de zapada si despre nevoia de a avea o putere foarte mare, atunci caracteristicile tehnice ale acestui model Heinner Across GST52A ajung pe primul loc ca si importanta. Veti avea astfel o freza de zapada cu un motor al carui capacitate cilindrica este de 51.7 cc si cu o putere de pana la 2 CP, ceea ce este destul de bine si destul de avantajos. Pentru a sti insa timpul necesar pentru a va curata intrega curte, trebuie sa vedeti si latimea pe care o are freza si astfel latimea maxima de lucru, iar in cazul acestui model Heinner Across GST52A discutam despre una de 32 cm si care este apropiata cu cea a unei lopeti, dar efortul vostru va fi doar la pornire, avand un sistem de pornire manual.