Frigider Beko RDSA290M20W Review

  • Consum
    (5)
  • Capacitate
    (4.5)
  • Design
    (4)
4.5

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca vreti sa va schimbati frigiderul vechi sau daca combina frigorifica este prea mare si consuma prea multa energie, frigiderul cu doua usi Beko RDSA290M20W poate fi cea mai buna solutie. In sezonul estival, prospetimea fructelor si legumelor devine foarte importanta, iar Beko RDSA290M20W cu sistemul sau antibacterian, va va ajuta sa va bucurati un timp mai indelungat de calitatile nutritive ale aceastora.

Frigider-Beko-RDSA290M20W

Avand un design classic de culoare alba, frigiderul Beko RDSA290M20W are doua usi, una pentru congelator care are o capacitate de 69 de litri si una pentru frigider care are o capacitate de 209 litri si are dimensiuni de 162 x 59.5 x 60 cm. Congelatorul este situat in patea de sus, are dimensiuni mici si o capacitate de congelare de 4 kg/24 h. Frigiderul are iluminare interioara,  trei rafturi din sticla Safety Glass care se pot repozitiona astfel incat sa incapa recipiente de diferite dimensiuni, un support din inox pentru sticle si un compartiment special pentru fruct si legume. Pe usa reversibila a frigiderului care se deschide spre dreapta, exista de asemenea trei rafturi pentru depozitare si un suport pentru oua, iar lista de accesorii mai cuprinde o tavita pentru cuburi de gheata.

Cititi si: alte reviewuri de aparate frigorifice

Frigider-doua-usi-Beko

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, frigiderul Beko RDSA290M20W are un termostat reglabil cu ajutorul caruia putem seta temperatura optima pentru pastrarea alimentelor si are un comsum de 255 kWh/an, ceea ce il incadreaza in clasa energetica A+. Frigiderul Beko RDSA290M20W  are un nivel al zgomotului de 42 db, ceea ce inseamna ca este relative silentios si confrm producatorului are o autonomie de 19 ore.

Avand in vedere pretul foarte bun, dimensiunile mici potrivite unei bucatarii de apartament, consumul redus si nivelul de zgomot rezonabil, Beko RDSA290M20W  poate fi frigideul pe care il cautati.