Frigider cu doua usi Daewoo FN-340W review

  • Design
    (4)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.1

Sumar

Daewoo FN-340W este un frigider cu design simplu, cu spatii interioare bine organizate si cu un nivel redus al zgomotului. Calitatea materialelor si pretul accesibil fac din acest frigider o alegere excelenta chiar si pentru persoanele care au venituri mai mici. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea aparatelor frigorifice trebuie sa fie facuta in functie de anumite aspecte precum dimensiunile si volumul, numarul persoanelor care le vor utiliza precum si tipul de alimente care se consuma. Daca aveti o familie mai numeroasa pentru care gatiti des atunci va trebui sa alegeti o combina frigorifica mai spatioasa iar daca gatiti mai rar si numai alimente proaspete atunci veti avea nevoie de un frigider cu un spatiu mai mic de congelare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de frigider cu dimensiuni compacte care este produs de Daewoo.

Frigider Daewoo FN-340W

Frigider cu design simplu

Daewoo FN-340W este un frigider cu design clasic de culoare alba si manere orizontale integrate in usile de la frigider si congelator. Deschiderea standard a usilor este spre dreapta insa acestea sunt reversibile, astfel ca le veti putea modifica in functie de necesitati. Frigiderul are dimensiuni de 166 x 55 x 58 cm si un volum net total de 252 de litri, fiind un model potrivit pentru familiile fara copii.

Silentiozitate si consum rezonabil

Daewoo FN-340W are un compresor cu un consum energetic anual de 234 kWh care este incadrat doar in clasa A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 12.5 lei. Nivelul zgomotului de 42 dB este destul de scazut ceea ce inseamna ca nu il veti auzi nici daca aveti bucataria deschisa spre hol sau living.

Frigider spatios

Frigiderul are un volum de 199 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata din care 3 se pot ajusta pe verticala in functie de necesitati. In partea inferioara a frigiderului exista un compartiment Vegetable Case care mentine un nivel optim de umiditate pentru pastrarea prospetimii fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp. Sticlele si cutiile mai mari cu bauturi vor putea fi pastrate pe raftul inferior de pe usa, pe celelalte trei rafturi putand sa pastrati borcane, cutii si recipiente mai mici. Sistemul de iluminare este destul de puternic pentru intreg frigiderul iar termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor din frigider si congelator.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Daewoo FN-340W

Congelator compact

Congelatorul cu volum de 53 de litri este impartit de un singur raft metalic, astfel ca va trebui sa alimentele sa fie pastrate in pungi si caserole pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. Frigiderul nu este prevazut cu functii si tehnologii moderne, ceea ce inseamna ca va trebui sa il decongelati periodic pentru a-i asigura o functionarea corecta a acestuia.

Puncte tari

+ design alb clasic

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ congelator compact

+ pret accesibil

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este cea mai buna

Concluzii

In concluzie, Daewoo FN-340W este un frigider cu design simplu, cu spatii interioare bine organizate si cu un nivel redus al zgomotului. Calitatea materialelor si pretul accesibil fac din acest frigider o alegere excelenta chiar si pentru persoanele care au venituri mai mici.