Frigider incorporabil Beko BDSA250K2S review

  • Consum
    (4)
  • Organizare interioara
    (4.3)
  • Calitate/pret
    (4.7)
4.3

Sumar

Beko BDSA250K2S este un frigider incorporabil cu doua usi cu dimensiuni compacte si un spatiu interior bine organizat. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si raportul excelent calitate/pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui frigider incorporabil produs de Beko.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca nu doriti ca designul bucatariei sa fie influentat de aparatele electrocasnice mari atunci puteti alege modele care se incorporeaza in mobilier. Un frigider incorporabil va fi mascat de usile mobilierului care se vor prinde cu ajutorul unor balamale culisante de usile frigiderului. Un alt avantaj al frigiderelor si combinelor frigorifice incorporate este atenuarea zgomotului de functionare, care nu va va mai deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau livingroom. Chiar daca oferta de frigidere incorporabile nu este foarte variata, in cele ce urmeaza va vom prezenta un model produs de Beko care are specificatii bune.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Frigidere Beko

Frigider incorporabil Beko BDSA250K2S

Frigider incorporabil cu doua usi

Beko BDSA250K2S este un frigider incorporabil cu doua usi reversibile cu deschidere standard spre dreapta care se poate modifica in functie de spatiu si de mobilier. Acest frigider are dimensiuni compacte de 144.8 x 54 x 54.5 cm si un volum total de 220 de litri, fiind potrivit pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii.

Silentiozitate si consum rezonabil

Beko BDSA250K2S are un singur compresor care asigura un consum rezonabil de energie care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Consumul lunar de energie de 20.25 kWh are un cost care nu va depasi 13 lei. Nivelul zgomotului de 38 dB este unul foarte redus, insa daca luam in considerare ca frigiderul va fi incorporat in mobilier, aproape ca nici nu il veti auzi.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Dimensiuni mobilier Beko BDSA250K2S

Frigider bine organizat

Frigiderul cu volum de 176 de litri este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata pe care se pot depozita pana la 25 de Kg si care se vor putea ajusta in functie de necesitati. In partea inferioara exista un compartiment mare pentru fructe si legume care mentine un nivel optim de umiditate pentru pastrarea prospetimii si proprietatilor acestora. Pe usa frigiderului exista un raft mare pentru sticle si recipientele cu bauturi si doua rafturi mai mici pentru borcane, cutii si suportul de oua. Garnitura usii contine aditivi speciali care nu permit dezvoltarea bacteriilor iar sistemul de iluminare este suficient de puternic si pentru rafturile din partea inferioara a frigiderului.

Congelator clasic

Congelatorul are un volum de 44 de litri si este impartit de un singur raft metalic astfel ca va trebui sa depozitati alimentele in cutii sau pungi sigilate pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 3 litri in 24 de ore este buna, la fel ca si autonomia de 18 ore in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent.

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ nivel redus al zgomotului

+ spatii interioare bine compartimentate

+ garnitura antibacteriana

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport calitate/pret foarte bun

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este cea mai buna

Concluzii

In concluzie, Beko BDSA250K2S este un frigider incorporabil cu doua usi cu dimensiuni compacte si un spatiu interior bine organizat. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si raportul excelent calitate/pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui frigider incorporabil produs de Beko.