Friteuza Philips Airfryer HD9621/90 review

  • Capacitate
  • Tehnologii
  • Utilizare
4.3

Sumar

Philips Airfryer HD9621/90 este deci o friteuza usor de folosit si intretinut cu ajutorul careia veti economisi timp la gatirea mancarurilor si gustarilor usoare. Calitatea materialelor, tehnologiile folosite si utilizarea unei cantitati reduse de ulei, fac din aceasta friteuza o investitie buna pe care nu o veti regreta.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Cartofii parajiti, gustarile si deserturile usoare sunt pe placul copiilor si fac parte din meniul lor zilnic. Prepararea cat mai sanatoasa si rapida a acestora este dorinta oricarei mame care doreste sa asigure o alimentatie sanatoasa familiei ei. Dintre aparatele electrocasnice care prepara mancarea, friteuzele au inceput sa fie din nou populare in ultima perioada datorita tehnologiilor utilizate la prepararea rapida a mancarurilor, folosind o cantitate mica de ulei.

Friteuza Philips Airfryer HD9621/90 este o friteuza de mici dimensiuni, fiind potrivita pentru o familie formata din trei sau patru persoane. Aceasta friteuza are un design compact, fiind facuta dintr-un plastic de culoare neagra, avand o putere de 1425 W si o capacitate de 0.8 kilograme. Desi nu este foarte mare, 26.6 x 29.2 x 27.6 cm, modelul Airfryer HD9621/90 de la Philips este destul de greu, avand o greutate de 5.3 kg. Friteuza nu necesita preincalzire si poate fi folosita imediat ce a fost pusa in priza.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

Tabloul de comanda friteuzei Airfryer HD9621/90 de la Philips este format dintr-un buton pentru setarea timpului de gatire si un alt buton pentru setarea temperaturii. Led-ul situat in partea dreapta va instiinteaza ca friteuza poate fi folosita, iar semnalul sonor va anunta cand prepaprarea mancarurilor este finalizata. De asemenea, friteuza are patru picioare care asigura o aderenta ridicata pentru o mai buna stabilitate, iar daca nu o folositi o anumita perioada de timp se va inchide automat.

Cititi si: alte reviewuri de electrocasnice pentru bucatarie

Airfryer HD9621/90 foloeste ultimele tehnologii dezvoltate de Philips precum TurboStar care foloseste fluxurile de aer fierbinte pentru prepararea uniforma a mancarii, utilizand foarte putin ulei sau deloc. Pentru o preparare perfecta, la jumatatea timpului de gatire va trebui sa scuturati/agitati friteuza pentru a impiedica arderea alimentelor. In pachet veti gasi o carte cu 200 de retete sau puteti folosi aplicatia Philips Airfryer pentru modalitatile de preparare a diferitelor mancaruri. Veti putea praji, coace sau gati la grill preparate precum:

  • Cartofi prajiti: 12-25 de minute la 180˚C
  • Cartofi wedges: 15-27 minute de 180˚C
  • Hamburger: 7-14 minute la 160˚C
  • Piept de pui: 10-15 minute la 180˚C
  • Quiche: 20-25 minute la 160˚C
  • Briose: 8-13 minute la 180˚C
  • Prajituri: 15-25 minute la 160˚C

Friteuza Philips Airfryer HD9621/90 se monteaza usor, iar manerul detasabil permite schimbarea cu usurinta a accesoriilor pentru prepaprarea diferitelor mancaruri. Dupa ce terminati de folosit friteuza trebui sa o lasati sa se raceasca timp de 30 de minute, iar apoi accesoriile pot fi spalate manual sau in masina de spalat vase. Dintre lipsurile acestei friteuze am putea enumera lipsa unui buton de pauza sau a unui geam care sa ne permita sa vedem stadiul de gatire a preparatelor.

Philips Airfryer HD9621/90, este deci o friteuza usor de folosit si intretinut cu ajutorul careia veti economisi timp la gatirea mancarurilor si gustarilor usoare. Calitatea materialelor, tehnologiile folosite si utilizarea unei cantitati reduse de ulei, fac din aceasta friteuza o investitie buna pe care nu o veti regreta.