Heinner HWM-V8414D+++, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A+++, 1400 RPM – Pareri si Review

? Heinner HWM-V8414D+++ - 8 Kg, Clasa A+++, 15 programe, 1400 rpm
Masina de spalat rufe Heinner HWM-V8414D+++

Product Name: Heinner HWM-V8414D+++

Product Description: Heinner HWM-V8414D+++ este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe. Masina dispune de 15 programe de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm.

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Heinner HWM-V8414D+++ este o masina de spalat rufe de generatie noua, cu o eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe. Nivelul rezonabil al zgomotului, viteza mare de centrifugare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje importante ale acestei masini de spalat rufe produsa de Heinner. 

Pros

+ design modern

+ display digital

+ eficienta energetica A+++

+ viteza mare de centrifugare

+ 15 cicluri de spalare

+ functii utile

+ raport corect intre calitate si pret

Cons

– cea mai mica viteza de centrifugare este de 800 rpm

– lipsa unor tehnologii moderne

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Electrocasnicele comercializate sub brandul autohton Heinner au preturi de achizitie rezonabile, fiind preferate de familiile cu venituri mai mici. Desi preturile sunt mai mici, aparatele electrocasnice Heinner dispun de eficienta energetica si de specificatii tehnice bune. Mai mult, cele mai noi modele dispun de functii si tehnologii moderne care le imbunatatesc performantele si le reduc consumul. Un astfel de aparat electrocasnic modern este si masina de spalat rufe Heinner HWM-V8414D+++ ale carei principale caracteristici le veti gasi in cele ce urmeaza.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V8414D+++

Heinner HWM-V8414D+++ – masina de spalat rufe de generatie noua

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V8414D+++ are un design modern cu carcasa alba si hublou din sticla neagra. Designul elegant este completat de rama cromata a usii si de panoul de control negru. Hubloul are un diametru de 33 cm si se deschide la un unghi larg care permite incarcarea usoara a hainelor mai voluminoase. Masina are o adancime de 55.7 cm, o latime de 59.7 cm si o inaltime standard de 84.5 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg de rufe, fiind destinata utilizarii de familiile formate din 4 persoane. 

Eficienta energetica A+++

Heinner HWM-V8414D+++ dispune de un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul estimativ anual de 194 kWh avand un cost lunar de cel mult 10 lei. In plus, masina utilizeaza un sistem ECO Logic care asigura reducerea automata a consumului de energie in cazul unei incarcaturi mai reduse de rufe. Consumul anual de apa de 10.224 litri este unul rezonabil, un program standard consumand 52 litri pentru o incarcatura completa si 43 litri pentru una partiala. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 800 si 1400 de rotatii pe minut in functie de programul ales. In ceea ce priveste nivelul zgomotului acesta variaza intre 58 dB pentru spalare si 78 dB pentru stoarcerea la viteza maxima, fiind comparabil cu cel al altor modele precum Heinner HWM–8014A+++ sau Heinner HWDM-8614B.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Heinner HWM-V8414D+++

15 programe de spalare

Panoul de control are o organizare clasica, in partea centrala existand selectorul rotativ pentru alegerea ciclului de spalare iar in partea dreapta display-ul digital cu afisaj portocaliu. Aceasta masina dispune de 15 cicluri de spalare precum bumbac la diferite temperaturi, lana, delicate, mixte, camasi sau echipament sportiv. In plus, exista si 2 programe rapide, unul cu durata de doar 15 minute si al doilea cu durata de 60 de minute. Durata unui program standard este de 200 de minute si scade pana la 175 de minute in cazul unei incarcaturi partiale. Functiile optionale includ startul intarziat (intre 1 si 23 de ore), blocarea accesului copiilor la meniu sau anti-sifonare. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital

+ eficienta energetica A+++

+ viteza mare de centrifugare

+ 15 cicluri de spalare

+ functii utile

+ raport corect intre calitate si pret

Puncte slabe

– cea mai mica viteza de centrifugare este de 800 rpm

– lipsa unor tehnologii moderne

Concluzii

Concluzionand, Heinner HWM-V8414D+++ este o masina de spalat rufe de generatie noua, cu o eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe. Nivelul rezonabil al zgomotului, viteza mare de centrifugare si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje importante ale acestei masini de spalat rufe produsa de Heinner. 

Manual de utilizare Heinner HWM-V8414D+++