Hota incorporabila Hotpoint HHBS 9.8F LT X review

  • Design
  • Consum
  • Putere

Sumar

Hotpoint HHBS 9.8F LT X este cu sigurnta un model reusit chiar daca nu este cea mai puternica hota de pe piata. Desingul elegant, consumul redus de energie si nivelul scazut al zgomotului fac din aceasta hota o alegere buna pentru orice bucatarie.

4.2

Bucatariile moderne sunt spatii deschise care comunica cu diningul si livingul pentru o mai buna utilizare a spatiului. Asta inseamna ca mirosurile diferitelor mancaruri care se prepara la plita sau in cuptor vor ajunge in spatiul destinat relaxarii, ceea ce poate fi neplacut. Pentru a impiedica mirosurile sa iasa din bucatarie aveti nevoie de o hota performanta, cu o putere mare de absorbtie. Alte aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare sunt consumul, puterea de iluminare, nivelul zgomotului si designul. Avand in vedere oferta variata nu va trebui sa cautati prea mult pana veti gasi o hota puternica si silentioasa la un pret rezonabil.

Hota decorativa Hotpoint HHBS 9.8F LT X

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 40% in cadrul campaniei Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Hotpoint HHBS 9.8F LT X este o hota decorativa incorporabila eleganta cu o combinatie inspirata de negru cu inox. Hota are dimensiuni de 70 x 90 x 45 cm iar burlanul de evacuare are un diametru de 15 cm. Modelul HHBS 9.8F LT X de la Hotpoint are un consum redus de energie fiind incadrata in clasa energetica A, cu un consum anual de 47.8 kWh. Puterea de absorbtie de 625 m³/h este suficienta pentru o bucatarie mare de pana la 20 m², in timp ce capacitatea de evacuare este de 735 m³/h.

Cititi si: alte reviewuri la hote

Hota Hotpoint HHBS 9.8F LT X are in partea din fata doua lampi de iluminare LED cu putere de 2.5 W care vor lumina plita aragazului si va vor ajuta sa nu ardeti mancarea atunci cand o preparati. Aceasta plita beneficiaza de trei filtre antigrasime din aluminiu pe care va trebui sa le curatati periodic pentru protejarea motorului. Nivelul zgomotului este de 66 dB pentru viteza medie, dar variaza intre 35 dB si 74 dB in functie de treapta de viteza astfel incat o veti putea folosi fara sa deranjati celelalte persoane din casa.

» PROFITATI de reducerile de pana la 45% din cadrul campaniei Sport Spring Sale de la eMag Click aici pentru oferta

Tabloul de comanda este situat in partea din fata si este format din sase comenzi electronice cu touch care controleaza hota. Motorul are 3 viteze si o functie Booster pe care o puteti folosi cand aveti nevoie de cea mai mare viteza de absorbie. Pentru o absorbtie eficienta a mirosurilor trebuie sa porniti hota inainte de a incepe sa gatiti si sa va asigurati ca aveti un flux de aer corespunzator pe toata durata de utilizare. Folosind timmerul, hota va continua aspirarea mirosurilor o anumita perioada de timp dupa care se va inchide automat.

Concluzionand, chiar daca nu este cea mai puternica hota de pe piata, Hotpoint HHBS 9.8F LT X este cu sigurnta un model reusit. Desingul elegant, consumul redus de energie si nivelul scazut al zgomotului fac din aceasta hota o alegere buna pentru orice bucatarie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *