Lada frigorifica Arctic AO30P30+ pareri si review

? Arctic AO30P30+ - 298 litri, Clasa A+, 40 dB, congelare rapida
Lada frigorifica Arctic AO30P30+

Product Name: Arctic AO30P30+

Product Description: Arctic AO30P30+ este o lada frigorifica cu volum net de 298 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A+. Lada are un nivel al zgomotului de doar 40 dB si poate functionare si la temperaturi de pana - 15 grade Celsius.

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Functii si optiuni
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.2

Sumar

Arctic AO30P30+ este o lada frigorifica cu design clasic, volum generos si nivel redus al zgomotului. Functia de congelare rapida, panoul de control intuitiv si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei lazi frigorifice produse de Arctic.

Pros

+ volum generos

+ panou de control intuitiv

+ nivel redus al zgomotului

+ izolatie densa

+ functionare in conditii extreme

+ nivel bun intre calitate si pret

Cons

– eficienta energetica doar A+

Spatiul de de congelare oferit de combine frigorifice si frigidere nu este prea generos, de aceea unele persoane aleg sa il suplimenteze prin achizitia unei lazi frigorifice. In functie de necesitati veti putea opta pentru o lada frigorifica mai mica sau pentru una mai voluminoasa care permite depozitarea unei cantitati mai mari de alimente precum carne, peste, legume, fructe sau deserturi. Lazile frigorifice au un consum energetic mai ridicat, de aceea este indicat sa optati pentru un model cu o eficienta energetica cat mai buna. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Arctic care ofera un raport bun intre calitate si pret.

Lada frigorifica Arctic AO30P30+

Lada frigorifica cu volum generos

Lada frigorifica Arctic AO30P30+ are un design clasic de culoare alba si un panou de control in partea inferioara. Manerul vertical integrat in capacul lazii permite deschiderea facila a acestuia iar izolatia densa asigura o temperatura constanta in interior. Dimensiunile lazii sunt de 110.5 x 86 x 72.5 iar volumul net este de 298 litri, comparabil cu cel al unei combine frigorifice cu dimensiuni medii. Instalarea lazii se poate face si intr-un spatiu neincalzit, functionarea corecta facandu-se si la o temperatura de -15 grade Celsius.

Eficienta energetica A+

Arctic AO30P30+ are un compresor cu eficicienta energetica incadrata in clasa A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 14 lei. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, valoarea de 40 dB este una destul de scazuta astfel ca nu va va deranja chiar daca amplasati lada in apropierea dormitoarelor. Avand in vedere ca acest model nu dispune de un sistem No Frost va trebui sa il dezghetati periodic pentru a-i asigura functionarea corecta.

Arctic AO30P30+

Panou de control mecanic

Panoul de control mecanic contine un selector rotativ pentru alegerea temperaturii si si 3 leduri care va instiinteaza despre functionarea corecta sau despre eventualele erori. Aceasta lada frigorifica dispune de functia de congelare rapida, care este utila in cazul pastrarii alimentelor cu o perisabilitate ridicata. Capacitatea de congelare variaza intre 15 si 24 de kg, iar in interior exista un cos metalic pentru inghetata.

Puncte tari

+ volum generos

+ panou de control intuitiv

+ nivel redus al zgomotului

+ izolatie densa

+ functionare in conditii extreme

+ nivel bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

Concluzii

In concluzie, Arctic AO30P30+ este o lada frigorifica cu design clasic, volum generos si nivel redus al zgomotului. Functia de congelare rapida, panoul de control intuitiv si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei lazi frigorifice produse de Arctic.