Lada frigorifica Arctic O145++ review

  • Consum
    (4.5)
  • Optiuni
    (3.8)
  • Calitate/Pret
    (4)
4.1

Sumar

Arctic O145++ este o lada frigorifica cu design simplu, cu o capacitate compacta si un consum redus de energie. Izolatia densa, calitatea materialelor si garantia extinsa de 5 ani oferita de Artctic fac din aceasta lada frigorifica o alegere excelenta pentru familiile mai mici.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca depozitati o cantitate mare de alimente pentru consum pe timpul iernii atunci cu siguranta aveti nevoie de un spatiu mai mare decat cel oferit de convelatorul combinei frigorifice. Lazile frigorifice pot sa va ofere spatiul suplimentar de care aveti nevoie pentru pastrarea in conditii optime a legumelor, fructelor, carnii, pestelui si chiar a unor deserturi. Lazile frigorifice sa gasesc intr-o gama variata de dimensiuni, cele mai noi modele avand un consum redus de energie si un nivel scazut al zgomotului. In continuare, va vom prezenta o lada frigorifica produsa de Arctic, cel mai mare producator de electrocasnice din Romania.

Lada frigorifica Arctic O145++

Lada frigorifica compacta

Arctic O145++ este o lada frigorifica cu design clasic de culoare alba si un maner ergonomic in partea frontala a capacului. Lada are dimensiuni compacte de 75.1 x 91.2 x 72.5 cm si un volum net de 148 de litri, fiind ideala pentru familiile mai mici care doresc sa pastreze pe iarna fructe si legume bio dar si diferite produse din carne.

Eficienta energetica buna

Arctic O145++ are un consum energetic anual de 154 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de functionare fiind de cel mult 8 lei. Lada are o functionalitate optima atat la temperaturi scazute cat si la fluctuatii de tensiune, ceea ce inseamna ca produsele congelate vor fi pastrate in conditii optime indiferent de spatiul de depozitare al lazii.

Panou de control simplu

In interiorul lazii se gaseste un cos metalic in care veti putea depozita cutiile sau caserolele cu deserturi, restul alimentelor fiind depozitate in partea inferioara a lazii. Pentru a va asigura ca legumele, fructele sau carnea nu fac schimb de gusturi si mirosuri va trebui sa le depozitati in caserole sau pungi sigilate. Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru setarea temperaturii si un sistem de informare cu leduri care va instiinteaza daca apara o eroare de functionare. Capacitatea de congelare de 7 Kg in 24 de ore este buna, la fel ca si autonomia care poate sa pastreze temperaturile scazute in interior pana la 52 de ore in cazul unei pene de curent.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Arctic O145++

Siguranta si fiabilitate

Lada frigorifica are o izolatie densa de calitate superioara care contribuie la pastrarea temperaturii constante dar si la reducerea consumului de energie. Acest model respecta cele mai inalte standarde de siguranta din materiale neinflamabile, primind certificarea germana TUV. Fiabilitatea acestui model este confirmata si de garantia extinsa de 5 ani care este oferita de producator.

Puncte tari

+ design simplu

+ consum redus de energie

+ materiale de calitate

+ izolatie densa

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Arctic O145++ este o lada frigorifica cu design simplu, cu o capacitate compacta si un consum redus de energie. Izolatia densa, calitatea materialelor si garantia extinsa de 5 ani oferita de Artctic fac din aceasta lada frigorifica o alegere excelenta pentru familiile mai mici.