Lada frigorifica Candy CMCH 200 review

Candy CMCH 200
  • Consum
    (4)
  • Design
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.2

Sumar

Candy CMCH 200 este o lada frigorifica clasica care ofera un spatiu de de depozitare suficient pentru o familie formata din 3-4 persoane. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de inchidere cu cheie si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei lazi frigorifice comercializata sub brandul Candy.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Lazile frigorifice ofera un spatiu ideal pentru depozitarea alimentelor pentru o perioada mai lunga de timp care poate ajunge pana la 12 luni. Veti putea astfel sa pastrati pentru iarna atat legume si fructe din productia proprie cat si carne si preparate din carne, peste sau diferite aluaturi sau deserturi. Alegerea unei lazi frigorifice va trebui sa fie facuta atat in functie de volum si dimensiuni dar si de eficienta energetica, avand in vedere ca va functiona fara oprire. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica cu specificatii bune care este produsa de compania italiana Candy.

Lada frigorifica Candy CMCH 200

Lada frigorifica cu design clasic

Candy CMCH 200 este o lada frigorifica cu un design simplu de culoare alba si un maner ergonomic in partea centrala a capacului. Manerul este prevazut cu un sistem de inchidere cu cheie, lada putand fi utilizata si de catre magazinele care vand produse congelate. Dimensiunile lazii sunt de 92.6 x 56 x 82.5 cm iar volumul net este de 197 de litri, suficient pentru suplimentarea congelatorului unei combine frigorifice sau a unui frigider. 

Eficienta energetica A+

Candy CMCH 200 are un compresor cu un consum energetic anual de 219 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+. Consumul zilnic este de 0.6 kWh, fiecare luna de utilizare avand un cost de cel mult 12 lei. Zgomotul de functionare are o valoare de 44 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca amplasati lada in apropierea spatiilor de odihna si relaxare. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Candy CMCH 200

Panou de control mecanic

Panoul de control situat in partea dreapta are un buton rotativ pentru selectarea temperaturii interioare din cele 6 trepte disponibile si doua leduri colorate care indica functionarea corecta si eventualele defectiuni. In interiorul lazii se afla un cos metalic unde veti putea pastra cutiile si caserolele mai mici, restul alimentelor trebuind depozitate unele peste celelalte. Pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri este indicat sa pastrati alimentele in caserole inchise sau pungi sigilate. Confirmarea calitatii acestei lazi frigorifice este data si de garantia suplimentara pana la 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design clasic

+ maner ergonomic

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ panou de control mecanic

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport corect intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica scazuta

Concluzii

In concluzie, Candy CMCH 200 este o lada frigorifica clasica care ofera un spatiu de de depozitare suficient pentru o familie formata din 3-4 persoane. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de inchidere cu cheie si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei lazi frigorifice comercializata sub brandul Candy.