Lada frigorifica Heinner HCF-H205A+ pareri si review

🥇 Heinner HCF-H205A+ - 198 litri, Clasa A+, 40 dB, panou de control mecanic
Lada frigorifica Heinner HCF-H205A+

Product Name: Heinner HCF-H205A+

Product Description: Heinner HCF-H205A+ este o lada frigorifica cu volum dnet de 198 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A+. Lada are dimensiuni compacte, un panou de control mecanic si un nivel al zgomotului de 40 dB.

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Design
    (3.5)
  • Raport calitate/Pret
    (4.5)
4

Sumar

Heinner HCF-H205A+ este o lada frigorifica compacta cu design clasic si panou de control mecanic. Nivelul redus al zgomotului, autonomia de 34 de ore si pretul accesibil fac din aceasta lada frigorifica produsa de Heinner o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici. 

Pros

+ dimensiuni compacte

+ nivel redus al zgomotului

+ panou de control intuitiv

+ autonomie de 34 de ore

+ pret accesibil

Cons

– lipsa unui sistem de iluminare

– eficienta energetica incadrata doar in clasa A+

Frigiderele si combinele frigorifice au, de cele mai multe ori, spatii de congelare mici, care nu permit pastrarea unei cantitati mai mari de carne, legume sau fructe. Cea mai simpla solutie pentru suplimentarea acestui spatiu este achizitia unui congelator sau a unei lazi frigorifice. In functie de spatiul disponibil veti putea opta pentru un congelator mai voluminos sau pentru o lada frigorifica cu dimensiuni compacte, care se poate instala sub corpurile suspendate. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica cu un pret accesibil care este comercializata sub brandul Heinner. 

Lada frigorifica Heinner HCF-H205A+

Lada frigorifica compacta

Heinner HCF-H205A+ este o lada frigorifica cu forma dreptunghiulara si design clasic de culoare alba. Lada are un maner intergrat in laterala capacului care permite deschiderea usoara pentru depozitarea sau scoaterea alimentelor. Acest model are dimensiuni de 80.3 x 55.7 x 85.4 cm si un volum net de 198 litri, suficient pentru suplimentarea unei combine frigorifice sau a unui frigider cu volum mediu. 

Eficienta energetica A+

Heinner HCF-H205A+ are un consum energetic anual de 221 kWh care este incadrat in clasa A+, costul estimativ cu energia lunara consumata fiind de 12 lei. Nivelul zgomotului de 40 dB este comparativ cu cel al unei combine frigorifice de generatie noua, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca lada frigorifica este amplasata in apropierea dormitoarelor. Din pacate, lada nu dispune de un sistem de iluminare, de aceea este indicat ca spatiul de instalare va trebui sa fie bine iluminat. Pentru a asigura functionarea corecta a lazii va trebui sa o decongelati manual la intervale regulate de timp. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HCF-H205A+

Panou de control mecanic

Panoul de control mecanic contine un selector rotativ care permite setarea temperaturii in functie de temperatura exterioara si cantitatea de alimente depozitate. La interior exista un singur cos de sarma unde veti putea pastra deserturile, celelalte alimente trebuind pastrate in caserole sau pungi pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare este de 15 Kg in decursul a 24 de ore iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la o temperatura optima cel mult 34 de ore. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ nivel redus al zgomotului

+ panou de control intuitiv

+ autonomie de 34 de ore

+ pret accesibil

Puncte slabe

– lipsa unui sistem de iluminare

– eficienta energetica incadrata doar in clasa A+

Concluzii

In concluzie, Heinner HCF-H205A+ este o lada frigorifica compacta cu design clasic si panou de control mecanic. Nivelul redus al zgomotului, autonomia de 34 de ore si pretul accesibil fac din aceasta lada frigorifica produsa de Heinner o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.