Lada frigorifica Heinner HCF-M300EA++ review

Heinner HCF-M300EA++
  • Eficienta energetica
  • Functionalitate
  • Calitate/Pret
4.4

Sumar

Heinner HCF-M300EA++ este o o lada frigorifica cu volum generos si consum redus de energie. Panoul de control digital, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul de inchidere cu yala sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice produse de Heinner.ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana la 70% la produsele din campania Gradina ideala exista de la eMag
Click aici pentru oferta

Lazile frigorifice ofera spatii generoase de congelare, putand fi achizitionate atat pentru uz casnic cat si pentru micile magazine. Izolatia buna a lazilor asigura conditii optime de pastrare a alimentelor pentru o perioada de timp care poate depasi 12 luni. Alegerea lazii frigorifice ar trebui sa fie facuta luand in considerare volumul si dimensiunile, functionalitatea, consumul energetic sau nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica cu specificatii bune care este comercializata sub brandul Heinner.

Lada frigorifica Heinner HCF-M300EA++

Lada frigorifica cu design clasic

Heinner HCF-M300EA++ este o lada frigorifica de cu forma si design clasic de culoare alba. Lada are un maner ergonomic si este prevazuta cu sistem de inchidere cu yala, putand fi utilizata si de catre micile magazine care comercializeaza produse congelate. Aceasta lada are dimensiuni de 128.5 x 85 x 69.6 cm si un volum de 301 litri, comparabil cu al unui frigider sau a unei combine frigorifice medii.

Eficient energetica A++

Compresorul lazii frigorifice Heinner HCF-M300EA++ are un consum anual de energie de 212 kWh care este incadrat in clasa A++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 12 lei. Nivelul zgomotului este de 43 dB, ceea ce inseamna ca nu veti fi deranjati chiar daca lada este instalata in apropierea dormitoarelor sau a livingului. In plus, lada va putea fi instalata si intr-un spatiu neincalzit, putand sa functioneze normal pana la temperaturi de -15 grade Celsius. In interiorul lazii exista doua cosuri de sarma unde veti putea sa depozitati inghetata sau alte deserturi, restul alimentelor trebuind depozitate unele peste celelalte in partea inferioara. Pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri este indicat sa pastrati alimentele in caserole inchise sau in pungi sigilate.

ยป Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Super Oferte de Primavara de la Altex
Click aici pentru oferta

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HCF-M300EA++

Panou de control cu display digital

Panoul de control situat deasupra manerului are un display digital monocolor care permite setarea facila a temperaturilor sau activarea functiei de congelare rapida. Daca doriti puteti bloca accesul copiilor la meniu iar in cazul in care temperatura interioara este prea ridicata veti fi atentionati de o alarma sonora. In interiorul lazii exista doua cosuri de sarma unde veti putea sa depozitati inghetata sau alte deserturi, restul alimentelor trebuind depozitate unele peste celelalte in partea inferioara. 

Puncte tari

+ volum generos

+ sistem de inchidere cu yala

+ display digital

+ functie de congelare rapida

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ rezistenta la frig

Puncte slabe

– lipsa unui sistem de iluminare

Concluzii

In concluzie, Heinner HCF-M300EA++ este o o lada frigorifica cu volum generos si consum redus de energie. Panoul de control digital, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul de inchidere cu yala sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice produse de Heinner. 

Tags: