Lada frigorifica Heinner HCF-M362CA+ review

? Heinner HCF-M362CA+
Lada frigorifica Heinner HCF-M362CA+

Product Name: Heinner HCF-M362CA+

Product Description: Heinner HCF-M362CA+ este o lada frigorifica cu volum de 359 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A+.

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Functii si optiuni
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.3

Sumar

Heinner HCF-M362CA+ este o lada frigorifica cu volum generos care poate fi utilizata atat ca un spatiu frigorific cat si unul de congelare. Cele 8 trepte de temperatura, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul de inchidere cu yala sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice produse de Heinner. 

Pastrarea carnii, a pestelui, a legumelor sau a fructelor o perioada lunga de timp se poate face atat in frigidere si combine frigorifice cat si in congelatoare sau lazi frigorifice. Un spatiu generos de congelare va va permite sa consumati legume, fructe sau produse din carne din productia proprie pe tot parcursul anului. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont in alegerea unui congelator sau a unei lazi frigorifice sunt eficienta energetica, nivelul zgomotului si compartimentarea interioara. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica cu volum generos care este comercializata sub brandul Heinner.

Lada frigorifica Heinner HCF-M362CA+

Lada frigorifica cu design clasic

Heinner HCF-M362CA+ este o lada frigorifica cu design clasic de culoare alba si maner ergonomic extern in partea frontala a capacului. Cele 4 roti cu care este prevazuta lada asigura mutarea facila a acesteia iar incuietoarea cu care este prevazuta permite instalarea acesteia si intr-un spatiu mai putin securizat. Aceasta lada are dimensiuni de 125.5 x 74.5 x 85.5 si un volum net de 359 litri, putand sa fie utilizata atat pentru uzul casnic cat si de micile magazine.

Compresor cu eficienta energetica A+

Heinner HCF-M362CA+ are un compresor cu un consum energetic anual incadrat in clasa A+, cei 304 kWh avand un cost lunar de cel mult 16 lei. Nivelul zgomotului de 44 dB este comparabil cu cel al unei combine frigorifice cu volum similar, ceea ce inseamna ca o veti putea amplasa si in apropierea dormitoarelor fara sa va deranjeze. In interiorul lazii exista doua cosuri metalice unde veti putea pastra deserturile, celelalte alimente trebuind sa fie depozitate in partea inferioara in pungi sau caserole inchise pentru a evita schimbul de gusturi. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HCF-M362CA+

Panou mecanic de control

Panoul de control mecanic are un buton rotativ care permite setarea temperaturii interioare in 8 trepte plus o treapta de congelare rapida. In plus, cele doua leduri verde si rosu va vor instiinta daca lada functioneaza corect sau daca exista unele probleme care necesita remediere. Unul din cel mai important avantaj al acestei lazi frigorifice este functionarea convertibila, putand sa fie utilizata atat ca un spatiu frigorific cat si ca un congelator. Capacitatea de congelare de 17 Kg in 24 de ore este destul de buna iar autonomia in cazul unei defectiuni este de cel mult 55 de ore, timp suficient pentru remediere. 

Puncte tari

+ design clasic

+ incuietoare cu yala

+ volum generos

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functionarea convertibila

+ 8 trepte de temperatura

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– panou mecanic de control

Concluzii

Concluzionand, Heinner HCF-M362CA+ este o lada frigorifica cu volum generos care poate fi utilizata atat ca un spatiu frigorific cat si unul de congelare. Cele 8 trepte de temperatura, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul de inchidere cu yala sunt alte avantaje ale acestei lazi frigorifice produse de Heinner. 

Manual de utilizare Heinner HCF-M362CA+

Tags: