Lada frigorifica Heinner HCF-M99CA+ review

Heinner HCF-M99CA+
Lada frigorifica Heinner HCF-M99CA+

Product Name: Heinner HCF-M99CA+

Product Description: Heinner HCF-M99CA+ este o lada frigorifica compacta, cu volum de 99 litri si eficienta energetica A+.

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Functii
    (4.2)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.3

Sumar

Heinner HCF-M99CA+ este o lada frigorifica compacta, cu design clasic si panou mecanic de control. Nivelul rezonabil al zgomotului, functionarea convertibila racire/comgelare si pretul accesibil fac din aceasta lada frigorific produsa de Heinner o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici. 

» Nu ratati reducerile de pana la 40% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Solutiile de depozitare a alimentelor congelate sunt extrem de variate, existand atat optiuni pentru persoanele cu venituri mari cat si pentru cele ale caror venituri sunt sub medie. Cele mai ieftine astfel de aparate electrocasnice sunt lazile frigorifice, care ofera conditii optime de pastrare a legumelor, carnii, pestelui, fructelor sau deserturilor o perioada de pana la 12 luni. O lada frigorifica de calitate va avea o izolatie eficienta, un consum redus de energie si un nivel scazut al zgomotului de functionare. In continuare va vom prezenta o lada frigorifica cu dimensiuni compacte care este comercializata sub brandul autohton Heinner. 

Lada frigorifica Heinner HCF-M99CA+

Lada frigorifica compacta

Heinner HCF-M99CA+ este o lada frigorifica cu design clasic de culoare alba si panou de control in partea inferioara. Cele doua balamale sustin capacul deschis pentru incarcarea si descarcarea facila a alimentelor iar manerul vertical incorporat permite deschiderea facila a acestuia cu o singura mana. Dimensiunile lazii sunt de 56.5 x 52.3 x 85 cm iar capacitatea neta de congelare este de 99 de litri, suficienta pentru a completa spatiul oferit de un frigider sau o combina frigorifica mai mica. 

Eficienta energetica A+

Compresorul lazii frigorifice Heinner HCF-M99CA+ are un consum anual de 168 kWh incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 9 lei. Nivelul zgomotului de functionare de 41 dB este comparabil cu cel al unui frigider, astfel ca nu va va deranja chiar daca veti amplasa lada in apropierea spatiilor de relaxare sau odihna. In interiorul lazii exista un cos metalic unde veti putea pastra caserolele cu inghetata, restul alimentelor trebuind depozitate unele peste celelalte in partea inferioara. Pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri intre alimente va trebui sa le pastrati in caserole sau in pungi sigilate. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HCF-M99CA+

Panou mecanic de control

Panoul de control are un buton rotativ mecanic care permite setarea temperaturii in 8 trepte plus o treapta de super congelare pentru alimentele perisabile. Cele doua led-uri colorate indica functionarea corecta a aparatului sau aparitia unor disfunctionalitati. Un avantaj important al acestei lazi este optiune de convertire a acesteia intr-un spatiu frigorific, in functie de necesitati. Capacitatea de congelare in 24 de ore este destul de redusa (4.5 Kg) insa autonomia in cazul unei pene de curent este mare (33 de ore). Decongelarea lazii este manuala si va trebui sa fie facuta periodic pentru a asigura functionarea acesteia in parametri optimi. 

Puncte tari

+ design clasic

+ dimensiuni compacte

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functionare convertibila racire/congelare

+ automomie de pana la 30 de ore in cazul unei defectiuni

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– panou mecanic de control

– decongelarea manuala

Concluzii

In concluzie, Heinner HCF-M99CA+ este o lada frigorifica compacta, cu design clasic si panou mecanic de control. Nivelul rezonabil al zgomotului, functionarea convertibila racire/comgelare si pretul accesibil fac din aceasta lada frigorific produsa de Heinner o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici. 

Manual de utilizare Heinner HCF-M99CA+